26.5 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

NINA MIHAJLOVIĆ PORUČILA: Svaki cilj pokreta Ljubav, vera, nada će da bude ostvaren

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kada je neko bolji, većina drugih ljudi pokušava da omalovaži njegov rad i zalaganje, da ga baci u senku. Čak i da ga prikaže kao nekog ko nije sposoban da se izbori, da uspe, da ne odustane!

Sa velikim zadovoljstvom takav svet obaveštavam, da je Nemanja Šarović političar, a najpre čovek vredan pažnje i poverenja i da će uz zajednički rad , svaki naš cilj biti ostvaren!!!

- Advertisement -

Ovaj pokret će iznedriti mnogo Obilića, mnogo novih generacija koji će voleti i braniti Srbiju! I trajaćemo, ne par meseci ili godina, obnavljaćemo se sa svakom novom generacijom, svakim novim članom, svakim dobrodošlim kolegom, svakog dana i svakog minuta! Nemanja je u ova dva minuta pokazao i dokazao koliko je elokventan, postojan i nepokolebljiv.

Pokazao u najjednostavnijem govoru da vredi više od pola parlamenta!!! Svima onima u političkom okeanu, naročito ovima iz vladajućeg kartela da kažem : stigla je ajkula, zaboravite na nadu da je to tek sitna ribica koju ćete prežvakati. Osim toga, ima nas. I biće nas, tek se pomaljamo, a kad budemo zasijali u punom sjaju, mnogi će oslepeti!!!

Ako Vam treba dokaz da je pokret Ljubav vera nada pravi izbor za Vas, a Nemanja najlojalniji i najodaniji predstavnik kojeg će te imati, poklanjam vam ova dva minuta savršenstva!

- Advertisement -

Nina Mihajlović pokret Ljubav vera nada

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti