14 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

NINA MIHAJLOVIĆ PORUČILA ŠEŠELJU: Prodao si 30 godina ideologije za milione i džipove

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok jedni dogovaraju koaliciju sa gospodinom predsednikom Srbije, iako su do juče tvrdili da će ga lustrirati , izgleda da im je plan za “ dan posle“ ipak uvlačenje sopstvene …… u ministarske fotelje i skupštinsku salu. Drugi se ,pak, bave okupljanjem patriotskog bloka, ni manje ni više nego sa AVetnicima. Ali šta je zajedničko obema stranama? Ni jedni ni drugi ne spominju Srpsku radikalnu stranku. Lider radikala je stranku za jednu sa sobom povukao na političku deponiju.

Koliko je koštala ideologija i reputacija građena više od trideset godina? To odavno želim da pitam uvažene bivše kolege. Kol’ko košta vaša odanost gospodinu Šešelju? Da li vas je koštala časti? Jeste. Da li vas je koštala obraza? Jeste. Da li vas je koštala izigranog poverenja? Jeste. Recite mi sada , bivše kolege „veterani“ i „orlovi“ kako se osećate kada znate da je od vas napravio budale? Kada je i vas, kao i sve druge prodao za par miliončića i neki džipić, kako on to voli da kaže kao stoku sitnog i stoku krupnog zuba? Hoćete li ga i sad pravdati? Hoćete li reći da je narod kupljen?

- Advertisement -

Nije narod. Vaš vojvoda jeste. Kada su ga saradnici pročitali i predložili više nego logično i dostojanstveno povlačenje i ustupanje mesta nekome ko i dalje neguje ideologiju za kojom smo svi krenuli, proglasili ste ih , a nas sa njima izdajnicima i od stranke napravili privatnu prćiju. Jeste li svesni da sada samo kusate ono što vam je zakuvao? Je li vam ukusno? Poštovane BIVŠE kolege , šta ćete reći danas?

Čovek vas je prodao. U bescenje. Vas, vaš trud, vaše zalaganje, vaše ideale. Zarad svog ličnog interesa. Nije vas nikad video kao sebi ravne , kao saradnike bez kojih ni on ne bi bio tamo gde je bio. Video je prostu masu, od vas napravio šta je hteo, iskoristio i pustio niz vodu. Od nekoga ko je bio najjača opoziciona figura, do olupine koja razgovara sa drvetom i svađa se sa Vučićevom naslovnicom.

Šteta što se ispostavilo da i vaša čast i vaš obraz imaju cenu. Ideologija takođe.

- Advertisement -

Najiskrenije sam zahvalna Šaroviću, Ristiću i svim osnivačima pokreta što su izabrali da prodaju vas i vaše manipulacije umesto nas i naše Srbije. Kod nas koji nismo na prodaju, čast i obraz zaista nemaju cenu. Zna to sav normalan svet. A zahvaljujući njima, i mi znamo ko smo. Sprem’te se, sprem’te…. Valja naći novi politički kišobran pod koji ćete se skloniti.

Nina Mihajlović, Ljubav Vera Nada

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti