16.7 C
Belgrade
ponedeljak, 23 maja, 2022

NINA MIHAJLOVIĆ NAJAVILA ČISTKU NAPREDNJAKA: Opet će sve da krene iz Toplica, a onda se vidimo u Beogradu na vašem terenu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Izbori prošli, toplički šerif održao motivacioni govor, asfalt stigao do svake blačke kuće, ali uređenje centra… Pa stoji. Niti proći , niti zaobići. A kad kiše krenu , opštinari će čamcima preko centra do posla. K’o u Veneciji. I kao i tamo mirisaće na memlu i buđu, a ovi isti će i dalje sedeti u svojim foteljama. 

Po šetalištu će šetati psi lutalice jer će ljudi pobeći od ovolikog komfora i prosperiteta.Uvek, nažalost iza ovakvih projekata stoji klasično pranje novca koje se „tali“ sa vlašću, a namenjeno je političkoj promociji.Ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali ja smatram da Srbija zaslužuje bolje.

- Advertisement -

Da, Blace zaslužuje slobodu! Da, građani zaslužuju državu bez Đilasa i Vučića! Da, Blace zaslužuje da se ratosilja ovih poslanika u pokušaju! Da, Srbija konačno odstrani ovu koktel opoziciju, a da se toplički okrug napokon otrese poltrona, lopova i loših manipulatora! Moje Blace, naša Toplica definitivno zaslužuju ljude i kadrove koji će um i sposobnosti koristiti da ovom okrugu vrate stari sjaj. Mi smo ovde potomci Gvozdenog puka. Nama priliči da pod našim nogama puca kamen i kosti izdajnika.Sezonsko cveće možemo da posadimo i mi vama. Pod zatvorskim prozorima, da ublaži depresiju koja se nazire na horizontu. Ako ste mislili da je borba gotova – nije! 

I drago mi je što je rezultat ovakav jer sad mogu nesmetano da gađam u svim pravcima! Verujte, sve je oduvek kretalo iz Toplice. Krenuće i ovaj put. Najpre na lokalu, onda u okrugu, pa se od Boga zdravlja, vidimo i u Beogradu pred skupštinom, na vašem terenu!Slobodno Blace je moj san koji ću ostvariti po cenu svega! Slobodna Srbija, slobodno Kosovo i Metohija – cilj za koji sam spremna da poginem!Nismo kao vi, koktel opozicijo, i nećemo biti! Vi ste se prodali, sa srećom i na obraz nek’ vam je!

Što se nas tiče prodaje , ni predaje nema jer što reče vojvoda Mišić – ko sme , taj može! Ko ne zna za strah ,taj ide napred! – hrabrosti nam ne fali, a ni pameti.Tako da spremajte se, mi smo se do sada samo zagrevali! Ono su bili vaši „demokratski“ potezi i uspesi, sada ćete da vidite naše! I to vam obećavam na Đurđevdan hajdučki sastanak i moju krsnu slavu. Slučajnost?! Ne bih rekla !!!

- Advertisement -

Nina Mihajlović, Ljubav Vera Nada

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti