NIKŠIĆ: BMW se zaleteo i gazio ljude koji su slavili pobedu protiv Mila

Obavezno pročitajte

Nikšić i incident koji se desio u njemu

Nekoliko osba povređeno je na kružnom toku u Milovom rodnog gradu Nikšiću nakon što je vozač automobila BMW registarskih oznaka BR CE 185 uleteo u grupu koja je slavila izbornu pobedu opozicije.

Iz OKC-a Uprave policije, „Vijestima“ je rečeno da ima više povređenih i da je u toku uviđaj.

- Advertisement -

Prema informacijama „Vijesti“ U.N. je teško povređen.

Incident se dogodio na kružnom toku kod autobuske stanice.

Nakon što je automobilom namerno uleteo u okupljene, kako nezvanično saznajemo, grupa njih je fizički nasrnula na vozača, a policija je sprečila dalje sukobe.

Policija obezbeđuje lice mesta i čeka se dolazak tužioca.

Kako prenose mediji iz Nikšića, vozač je prvo došao među grupu ljudi koji su slavili pobedu opozicije da ih provocira i dobacivao im je.

Nakon toga ušao je u vozilo, zaleteo se punim gasom u masu i tom prilikom za stub od bilborda bukvalno zakucao čoveka.

Zatim je Milov zlikovac, vozeći u rikverc, namerno povredio još nekoliko osoba da bi ga potom masa zaustavila u daljoj nameri da gazi narod , tako što je i fizički nasrnula na vozača za koga se u komentarimana društvenim mrežama navodi da se zove Vlatko.

Odmah se tu stvorila policija i spasila vozača od linča besnog naroda.

Iz Opšte bolnice Nikšić kazali su za portal Onogošt da je više osoba povređeno u incidentu, dve teže.

„Dvojica od njih su zadržani radi praćenja. Ne vodimo ih kao vitalno ugrožene, ali zahtevaju hospitalizaciju i praćenje u bolničkim uslovima. Jedna osoba ima povredu karlične kosti, a druga izvesno konfuzno stanje. Neurolog ga je pogledao, skener je urađen. Opservacija je u toku i obično treba od 24 do 48 sati da znamo u kom pravcu će to da ide. Reč je o muškim osobama“, kazao je dr Dejan Bajović i dodao da su ostali, sa lakšim telesnim povredama pušteni kući.

SourceVijesti

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu