NIKOLA SAMARDžIĆ UPRAVO STIGAO U IZBORNI ŠTAB MILA ĐUKANOVIĆA

Obavezno pročitajte

Lažni profesor beogradskog univerziteta Nikola Samardžić, osvedočeni psihopata i homoseksualac, upravo je stigao u izborni štab odlazećeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

- Advertisement -

Samardžić je došao u društvu Nenada Čanka, a kako saznajemo ostatak večeri će provesti sa Čedomirom Stojkovićem zv Čeda podmornica, predsednikom političke partije „Svi za Ukrajinu“ i Bobanom Bogdanovićem zv. Kepec, savetnikom Aljbina Kurtija, ali pod uslovom ako se ova dvojica oporave od prethodne noći. Podsećamo čitaoce da su Stojković i Bogdanović prethodne noći hospitalizovani u podgoričkom urgentnom centru zbog povreda u rektalnoj regiji, pri čemu se još uvek nije došlo do saznanja na koji način je došlo do njihovog obostranog povređivanja.

U međuvremenu Đukanović je počeo da iznosi pozitivne komentare na račun svog protivkandidata Jakova Milatovića, pokušavajući da napravi kopču i kroz šlihtanje amortizuje svoj sutrašnji pad. Ovakav pristup Đukanovića izazvao je, najblaže rečeno, gađenje većine članova njegovog izbornog štaba.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu