NIKAD VIĐENI SNIMAK: Prebijanje Damnjana Kneževića u Skupštini Republike Srbije (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Sedmog jula 2020. god smo izborili da više ne budemo u „policijskom času“. Suprostavili smo se i od tad samo jedina zemlja u regionu „EU“ čiji narod više nije bio zatvaran! Probijanje kordona i upad u Narodnu Skupštinu je motivisao preko 40.000 Srba da izađu na ulice Beograda a u narednim danima i u ostalim većim gradovima. Direktor policije Vladimir Rebić je mene Damnjana Kneževića označio u medijima kao glavnog organizatora i izdao naredbu svim policijskim upravama u zemlji za hitno privođenje.

Na taj način mi je nacrtana meta koja stoji dan danas. Posle tog dana je SNS više puta zloupotrebljavao MUP kako bi meni i mojoj braći opstruisao kretanje (delovanje), privođen sam samo da bi mi slali kojekakve poruke. Slali su i ljude sa druge strane zakona. Ovaj snimak koji sam dobio pre desetak dana na svom suđenju koje još traje i za koje mi prete sa maksimalno 12 godina zatvora izbacujem u javnost kako bi zapušio usta svim NVO strukturama koje predhodne dve godine izmišljaju moju navodnu povezanost sa režimom i MUPom. Ljubomorni su na snagu naše bratije i poštovanje koje uživamo u narodu a dobili smo ga delima.

- Advertisement -

Smetamo Soroševim krugovima jer oni treba da kontrolišu vlast, opoziciju i svaki bunt u Srbiji. Išlo se dotle da su puštane priče kako nisam imao nikakvih povreda. Šta je trebalo da skidam majicu i pokazujem otoke? Nisam hteo jer sam svojim očima video ozbiljnije povređene ljude od mene u pritvoru.

Takođe obaveštavam javnost da ću pokrenuti tužbu protiv policije za prekomernu upotrebu sile gde sam Božijom voljom ostao bez većih posledica. I za kraj voleo bih da se svi pljuvači ohrabre, suprotstave pa da im se pruži prilika da „sarađuju“ sa policijom kao ja na ovom snimku i svih ovih godina.

Pre ili kasnije istina nađe svoj put.

Sa poštovanjem

Damnjan Knežević, Narodne Patrole.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu