NEVIĐEN POKUŠAJ UBISTVA: PIJAN KOLIMA PREGAZIO ČOVEKA

Obavezno pročitajte

Na novosadskom naselju Nova Detelinara, sinoć oko jedan sat iza ponoći D.P. (1983) je nakon burne verbalne rasprave ispred kioska brze hrane pregazio kolima Futožanina N.J. (43). Napadač je automobilom marke “reno megan” uleteo na trotoar i vozio napred i nazad dok na kraju nije uspeo da udari N.J. i nanese mu povrede opasne po život, D.P. je zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

Nesrećnog Futožanina je Hitna Pomoć medicinski zbrinula i poslala na reanimaciju. Efikasnom akcijom novosadske policije napadač je uhapšen u Subotičkoj ulici gde je pronađen zajedno sa svojim automobilom.

- Advertisement -

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistva u pokušaju. Uz krivičnu prijavu biće izveden na sanlušanje kod nadležnog javnog tužioca.

Za naš portal Ž.S. čuvar u obližnjoj piceriji kaže: -Ne možemo da se oporavimo od šoka, D.P. je uvek kad popije agresivniji i bučan, bio je i naš gost, poreklom je iz Crne Gore, a ovde imamo dosta gostiju koji su iz njegovog kraja. Nikad nismo očekivali da će tako nešto da uradi, od jutros svi pričaju samo o tome, žao mi žene i dece, ali ako je kriv treba da odgovara pred zakonom- i dodaje da je u momentu incidenta spavao pa nije čuo ni video ništa.

Dara Živojinović

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu