NEVEROVATNO: Uhapšeni novinar Gojko Raičević odgovorio na represiju crnogorskog režima

Obavezno pročitajte

Osnovno državno tužilaštvo u Crnoj Gori, u 9 časova započelo je saslušanje urednika i novinara portala IN4S, osumnjičeni je na represiju odgovorio osmehom koji nije skidao sa lica za vreme privođenja.

Raičević je uhapšen sinoć zbog vesti koji je objavio portal IN4S pod nazivom „Eksplozija u Vili Gorica?“, takođe zbog istog slučaja prveden je i Dražen Živković urednik portala „Borba“.

- Advertisement -

Vest su preneli i ostali mediji u Crnoj Gori i regionu da bi se nakon oglašavanja Državne uprave utvrdilo da eksplozije nije bilo već kvara na instalacijama zbog kojih su dežurne službe izašle na teren.

U naslovu vesti stoji znak pitanja kojim se redakcije služe kada neka vest nije potvrđena, te nije jasno kakvo je krivično delo Raičević počinio.

Kako redakcija „Naše Borbe“ nezvanično saznaje uhapšeni novinari Gojko Raičević i Dražen Živković već duže vreme trpe progon, pritiske i represiju crnogorskog režima.

Raičević je u više navrata privođen bez obrazloženja, dok je Živković, otpušten iz redakcije dnevnih novina „Dan“, jer je kako naši izvori ističu ocenjen kao režimski nepodoban novinar.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu