27.9 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

NEVEROVATNO: Podržala muža da oženi njenu drugaricu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kuzatul Atiha iz Malezije je u braku sa Samjuelom Džulom od 2011. godine. Bio je to skladan, potpuno običan brak dvoje ljudi sve dok Kuzatul nije zatrudnela. Bilo je to 2018. godine i Kuzatul je, kaže, shvatila da ne može da u isto vreme bude trudna i dobra supruga. Zato je rešila da mužu nađe još jednu ženu.


Kuzatul je imala tešku trudnoću zbog koje je u jednom trenutku završila u kolicima. Tada je, kaže, počela da se pita šta bi bilo sa njenom porodicom ako ona više ne bi bila u stanju da se stara o njima i tada je, kako kaže, shvatila da im treba pomoć.

- Advertisement -


Tako je 2018. godine posredstvom društvenih mreža upoznala samohranu majku Nur. Postajale su sve bliže i bliže prijateljice, da bi joj na kraju Kuzatul otvoreno rekla da smatra da treba da se uda za njenog supruga i da žive u poliamornoj zajednici.

Nur se, kaže Kuzatul, jedno vreme nećkala ali kada je videla koliko je skladan brak Kuzatul i Samjuela, rešila je da pristane da bude druga žena.

Ona je objavila i Fejsbuk post u kome se osvrnula na svoja iskustva.

  • Nakon razvoda sam bila čvrsto rešena da se nikad više ne udajem, a kamoli da budem treća u braku. Davala sam sve od sebe da deci i sebi obezbedim sve što nam treba. Dve godine sam se borila, a onda sam upoznala Kuzatul koja mi je promenila život. Malo po malo, zbližavale smo se, moja deca su zavolela njihovu porodicu i stalno smo bili u kontaktu. Doživljavala sam je kao sestru.
- Advertisement -

Gledajući njenu porodicu, shvatala sam da svakj porodici treba vođa, i da sam grešila kada sam mislila da mogu sve sama, bez muškarca. Otvorile su mi se oči, i sada Kuzatul i ja sve radimo zajedno. Obe dajemo sve od sebe da budemo dobre supruge svom mužu, a nas dve zajedno školujemo našu decu, kuvamo, čistimo i sve ostalo radimo zajedno. Pomažemo jedna drugoj u svemu i život je mnogo lakši i lepši. Moja deca su presrećna sa svojom novom braćom i sestrama – poručila je ona u Fejsbuk postu koji je brzo obišao svet.

tekst preuzet sa žena blic

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti