NEVEROVATNO: Podržala muža da oženi njenu drugaricu

Obavezno pročitajte

Kuzatul Atiha iz Malezije je u braku sa Samjuelom Džulom od 2011. godine. Bio je to skladan, potpuno običan brak dvoje ljudi sve dok Kuzatul nije zatrudnela. Bilo je to 2018. godine i Kuzatul je, kaže, shvatila da ne može da u isto vreme bude trudna i dobra supruga. Zato je rešila da mužu nađe još jednu ženu.


Kuzatul je imala tešku trudnoću zbog koje je u jednom trenutku završila u kolicima. Tada je, kaže, počela da se pita šta bi bilo sa njenom porodicom ako ona više ne bi bila u stanju da se stara o njima i tada je, kako kaže, shvatila da im treba pomoć.

- Advertisement -


Tako je 2018. godine posredstvom društvenih mreža upoznala samohranu majku Nur. Postajale su sve bliže i bliže prijateljice, da bi joj na kraju Kuzatul otvoreno rekla da smatra da treba da se uda za njenog supruga i da žive u poliamornoj zajednici.

Nur se, kaže Kuzatul, jedno vreme nećkala ali kada je videla koliko je skladan brak Kuzatul i Samjuela, rešila je da pristane da bude druga žena.

Ona je objavila i Fejsbuk post u kome se osvrnula na svoja iskustva.

  • Nakon razvoda sam bila čvrsto rešena da se nikad više ne udajem, a kamoli da budem treća u braku. Davala sam sve od sebe da deci i sebi obezbedim sve što nam treba. Dve godine sam se borila, a onda sam upoznala Kuzatul koja mi je promenila život. Malo po malo, zbližavale smo se, moja deca su zavolela njihovu porodicu i stalno smo bili u kontaktu. Doživljavala sam je kao sestru.

Gledajući njenu porodicu, shvatala sam da svakj porodici treba vođa, i da sam grešila kada sam mislila da mogu sve sama, bez muškarca. Otvorile su mi se oči, i sada Kuzatul i ja sve radimo zajedno. Obe dajemo sve od sebe da budemo dobre supruge svom mužu, a nas dve zajedno školujemo našu decu, kuvamo, čistimo i sve ostalo radimo zajedno. Pomažemo jedna drugoj u svemu i život je mnogo lakši i lepši. Moja deca su presrećna sa svojom novom braćom i sestrama – poručila je ona u Fejsbuk postu koji je brzo obišao svet.

tekst preuzet sa žena blic

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu