NESTOROVIĆ RASKRINKAO CRNU GORU: Plasiraju LAŽI!

Obavezno pročitajte

Nestorović o koroni u Crnoj Gori

Crna Gora sebe proglašava korona-fri državom i od ponoći 1. juna dozvoljava ulazak stranih državljana iz zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva Covid-19 manja od 25 na 100.000 stanovnika.

Nestorović,

Na toj listi Instituta za javno zdavlje trenutno su Slovenija sa 0,43 potvrđena slučaja na 100 hiljada stanovnika, Island 0,88, Hrvatska 2,34, Slovačka sa 2,93, Švajcarska sa 6,46, Albanija sa 7,12, Austrija sa 7,98, Norveška sa 8,1…

- Advertisement -

Posetioci iz ostalih zemalja, među kojima je i Srbija, moraju da imaju negativan nalaz na PCR testu ne stariji od 72 sata ili idu u karantin od 14 dana.

O takvom stavu Crne Gore govorio je i doktor Branimir Nestorović, član Kriznog štaba u našoj zemlji, koji je rekao da ne razume kriterijum Crne Gore koji Srbija navodno ne ispunjava, pošto bismo po tom kriterijumu morali da imamo u jednom trenutku dve ili tri hiljade obolelih, što mi nikada nismo imali, jer smo ukupno do sada imali oko 11.500 obolelih.

„U kojoj laboratoriji su u Crnogorci radili PCR test, kada oni nemaju laboratoriju za testiranje?“, zapitao se Nestorović i dodao da su oni radili samo brze, tzv. orijentacione testove.

Dakle, Nestorović je time raskrinkao vlast Crne Gore i njihovu tvrdu da su korona-fri država učinio besmislenom.

„Šta očekivati od države koja je izbrisali Njegoša iz lektire. Cela ta priča (oko korone) je maksimalno ispolitizovana, kao i za Kosovo“, dodao je Nestorović.

Jasno je da Crna Gora sebe predstavlja korona-fri državom jer turistička sezona počinje.

Od starta epidemije su plasirali laži. Jedino što nije bila laž je da u početku nisu imali REGISTROVANE slučajeve zaraženih, ali samo zato jer nisu raspolagali testovima na Covid-19, pa samim tim nisu ni mogli da registruju obolele, što ne znači da ih nije bilo.

Izlaganje poslanika Demokratskog fronta Milana Kneževića na sednici Skupštine u četvrtak otkrilo je zapravo pravo stanje u Crnoj Gori. On je istakao da Crnu Goru niko ne prepoznaje kao korona-fri destinaciju osim ona samu sebe.

„U Članu 8 Prava i obaveza zaštite stanovništa od zaraznih bolesti jasno piše drugi stav: Status slobode od pojedinih zaraznih bolesti ima država u kojoj je sprovedeno iskorenjivanje te bolesti i u kojoj nema pojave slučajeva te bolesti više od tri godine!“, objasnio je Knežević.

Dakle, jasno je da vlast u Crnoj Gori od početka epidemije obmanjuje javnost.

SourceKurir

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin: Zapad potcenio ruske banke

Zapad je prilikom uvođenja sankcija potcenio ruske banke, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. On se osvrnuo na izjavu direktora...

Još priča na sličnu temu