32.4 C
Belgrade
ponedeljak, 27 juna, 2022

NESTOROVIĆ PROTIV: ”Virus se neće vratiti na zimu”, evo kada se otvaraju parkovi i obdaništa

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pulmolog i član Kriznog štaba Branimir Nestorović izjavio je danas da će parkovi vrlo brzo biti otvoreni, zato što, kako kaže, boravak napolju više nije takav rizik, čak ni maske neće morati da se nose.

Nestorović je za TV Prva rekao da se posle 1. maja očekuje otvaranje tržnih centara i postoji najava da će obdaništa biti otvorena oko 11. maja, prenosi Tanjug.

- Advertisement -


Kako je rekao, još se razgovara o tome da li će biti otvoren boravak za decu do četvrtog razreda.

„Škole neće počinjati da rade, jer je to sada besmisleno, ali smo diskutovali o otvaranju obdaništa. Ljudi idu na posao, moraće neko da čuva decu, tako da možda otvorimo i dnevni boravak“, rekao je doktor Nestorović.

- Advertisement -

On smatra da se virus neće vratiti na zimu, a i ako se vrati, neće praviti probleme. Takođe, ocenjuje da preko leta verovatno neće biti potrebe za ovakvim merama.

„Na sreću izlazimo iz pandemije, ne očekujem od juna neke veće probleme, a život će se nastaviti već sredinom maja“, rekao je Nestorović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Promašio je nažalost, za malko, sa ovaj još jedan policijski najduži vikend u nizu. Zbog njegovih kolega, umtvljuju nam i to malo nade.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: