NESTOROVIĆ NASTAVLJA: Ako si genije beži iz Požarevca i Pnom Pnoma (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nestorović o genijalnim lekarima

Dr Branimir Nestorović široj javnosti je postao poznat sa koronavirusom. Od svog prvog pojavljivanja na televiziji u vezi sa koronom, nije prestao sa kontroverznim izjavama koje su često bile i dijametralno suprotne od izjava drugih članova kriznog štaba.

Doktor je nastavio da šokira javnost i nakon vanrednog stanja, a sada se prepričava njegova izjava o lekarima i uspehu koji mogu da naprave u gradovima širom sveta, uključujući Pnom Pen u Severnoj Koreji, ali i Požarevac.

- Advertisement -
Nestorović,

Nestorović je u jednom gostovanju rekao da je biti lekar, pa makar i genijalan lekar, u Pnom Penu isto kao biti genijalan lekar u Požarevcu.

„1974. godine jedan lekar, genijalan čovek, ali je radio u Severnoj Koreji u Pnom Penu, to je već hendikep sam po sebi, mislim kad radiš u Pnom Penu kao doktor. To je otprilike kao u Požarevcu. Ti možeš da budeš genije, ali ako si u Požarevcu, ništa ne možeš da uradiš.“

Međutim, postoji još jedan problem oko ove izjave. Pnom Pen se ne nalazi u Severnoj Koreji, već u Kambodži.

SourceEspreso

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu