NESTOROVIĆ: Medicina je postala politika, snimak od koga Krizni Štab LUDI

Obavezno pročitajte

Nestorović iskreno o svemu

Izgleda dobro, misli nekonvencionalno i govori drugačije a opet svima razumljivo – što ga čini daleko najpopularnijim i najtelevizičnijim domaćim lekarom. Najmanje milion građana Srbije doživljava ga kao Našeg čoveka u Njihovim redovima.

A Njihovi redovi štite medicinu zasnovanu na dokazima, ekonomičnosti i profitu, medicinu u kojoj ima mesta za sve a sve manje za pacijente. Negde je između žive medicinske enciklopedije i Pelagićevog narodnog učitelja i mada je lekar sa 40-o godišnjim i pedagog s 30-o godišnjim iskustvom on je popularizator zdravih stilova života i nekonvencionalnih načina lečenja.

- Advertisement -

Ovaj vrhunski lekar i međunarodni konsultant – sa čak tri specijalizacije – sam za sebe kaže da je greška u sistemu. Za razliku od većine kolega, koji ga često ga gledaju kao da je pao sa duda, on je studentima omiljeni profesor a pacijentima omiljeni doktor.

Branimr Nestorović je profesor na katedri za Pedijatriju Medicinskog fakulteta u Beogradu i načelnik Službe za pulmologiju i alergologiju Univerzitetske dečje klinike u Beogradu.

1 COMMENT

  1. Zaista je g. Nestorovic narodni covek iz zdravstva, prosto ga obozavamo, veoma zanimljiv, nasmejan, iskren jednom recju obozavan u narodu. Za njim je g. Tiodorovic pa dr. Kon… Svi su nam dobri i kvalitetni sa sopstvenom harizmom, zivi i zdravi bili, amin+++

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: