7.6 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

NESTOROVIĆ DOKAZAO DA JE U PRAVU ZA MASKE: Najveći svetski stručnjak se složio sa njim!

NAJČITANIJE

- Advertisement -
Doktor Branimir Nestorović ne želi da odustane od javnog iznošenja svojih stavova uprkos tome što ga mnogi napadaju, pa čak nazivaju i „pomahnitalim“!
Nakon što je na fejsbuku podelio tekst u kom se može pročitati da maske nisu toliko delotvorna zaštita od koronavirusa koliko se priča i da se Amerikanci uprkos tome što redovno nose maske ipak zaražavaju, on je izazvao veliku buru u javnosti.


Bio je čak i na meti nekih medija koji su osudili njegov potez, a sada je doktor objavio još jedan naučni tekst na temu nošenja maski tokom epidemije, pa se čini da on ne namerava da promeni svoj stav, a čak je odgovorio i onima koji ga kritikuju:

Kako neko reče “pomahnitali” dr Nestorović ne nudi naučne studije o efikasnosti maski. Ovo je od eksperta za respiratorne bolesti, naslov je dovoljan “maske za sve za covid 19 nemaju solidnu naučnu osnovu”.

NESTOROVIĆ,
- Advertisement -

Posted by Branimir Nestorović on Petak, 16. oktobar 2020.

– Kako neko reče „pomahnitali“ dr Nestorović ne nudi naučne studije o efikasnosti maski. Ovo je od eksperta za respiratorne bolesti, naslov je dovoljan „maske za sve za covid 19 nemaju solidnu naučnu osnovu“ – napisao je on.

Inače, poznato je da je dr Nestorović samoinicijativno napustio Krizni štab, zbog, kako je objasnio, činjenice da mu je dosadilo da bude „crna ovca“.

- Advertisement -

Njegove tvrdnje u suprotnosti su sa zvaničnim preporukama, pa je očekivano da postoji deo javnosti koji osuđuje ovakve njegove istupe.

- Advertisement -
SourceKurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti