30.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

DEA I FBI UCENILI VUČIĆA: Traže da da nešto naše za svoj opstanak na vlasti, ucenili ga Belivukom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Tvrdnja bivšeg zaštitnika građana i predsedničkog kandidata, Saše Jankovića, da snimci zverstava koja se povezuju sa Veljkom Belivukom i njegovim kriminalnim klanom, kao i ključni dokazi protiv njih nisu došli ni od jedne naše službe ni policije, izazvala je veliku pažnju i komentare na društvenim mrežama.

– Snimci zverstava koja se povezuju sa Belivukom i ključni dokazi nisu došli ni od jedne naše službe ni policije. A toga ima još, čega sve? O kakvoj se tu sposobnosti i patriotizmu radi ako ključevi informacija od značaja za nacionalnu bezbednost Srbije nisu u institucijama Srbije – zapitao se Janković.

Ovom Jankovićevom tvrdnjom podgrevaju se teorije koje već odavno kruže u javnosti, a tiču se uloge američke službe DEA (Uprava za suzbijanje narkotika) i FBI, kao i misteriozne posete Nebojše Stefanovića Vašingtonu, nakon koje je uklonjena Dijana Hrkalović iz MUP-a.

- Advertisement -

– Pa ne može BIA da postigne i novinare i opoziciju i kriminalce? Zna se ko je opasniji po državu – kaže Brod Ludaka.

– DEA se uključila zbog Jovanjice i Krušika, a onda se otvorila Pandorina kutija – napisala je Vesna #AV nije moj predsednik #mogu da neću.

- Advertisement -

– Vi ste pametan čovek (Saša Janković) da ste svesni da je služba sve to znala. Normalno je da su znali oni iz službe koji su radili sa njima i oni pošteni koji su to gledali, a nisu smeli ništa da preduzmu. Ali kada se sve sakupi i sve afere izađu na svetlo dana za desetak godina narod će shvatiti – konstatuje Zmaj.

– Izgleda da FBI nije pritisnuo, još bi Velja mleo – mišljenja je Milica Petrović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti