20.6 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

NESTAO GLAVNI OGRANIZATOR GENERALNOG ŠTRAJKA: Njegovi prijatelji MOLE da se informacija ŠIRI po mrežama!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako Naša Borba nezvanično saznaje u toko noći uhapšen je organizator sutrašnjeg početka Generalnog štrajka, Srđan Žunić, koji je najavljen da će trajati sve dok se ne ispune radikalni zahtevi okupljenih i nezadovoljnih građana Srbije koji ne mogu više da trpe presiju velike propagande laži Aleksandra Vučića i njegovih jurišnika.

Ipak, ono što je usledilo je mnogo gore nego samo hapšenje. Poslednji put je od strane advokata viđen u zgradi SIVa, da bi posle otišao sa licima iz MUPa, navodno PU Novi Beograd, kada mu se gubi svaki trag, a ni u jednoj policijskoj stanici ne žele da daju informacije o čoveku koji je organizovao i pokrenuo generlani štrajk.

- Advertisement -

Takođe, i javni tužioc je nestao i ne može se doći do njega, ekskluzivno za Našu Borbu govori advokat Žunića Milan Bosika.

Ljudi koji su u timu oko organizacije Generalnog štrajka zamolili su, kako našu redakciju, tako i sve ljude koji su željni slobode da rašire ovu vest po društvenim mrežama kako bi se napravio pritisak na vlast da nam se saopšti gde se nalazi Srđan Žunić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti