NEOBIČNO: Deca sa Kosova humanitarcu Gujonu poklonila smedrevac

Obavezno pročitajte

Francuski humanitarc i predsednik organizacije „Solidarnost za Kosovo“, Arno Gujon, dobio je od dece sa Kosova i Metohije rođendanski poklon: tortu, domaću rakiju, šajkaču i srpsku zastavu.

Kako je Gujon objavio, juče su ga prijatno iznenadili predstavnici Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz sela Prekovce u blizini Novog Brda na kosovu i Metohiji.

Kao rođendanski poklon doneli su tortu u obliku smederevca, domaću šljivu prepečenicu, šajkaču i srpsku zastavu kao znak zahvalnosti za humanitarnu pomoć koju „Solidarnost za Kosovo“ godinama donosi meštanima novobrdskog kraja.

FB stranica: Arno Gujon

-Torta je u obliku smederevca pošto su isti već mnogo puta donirali domaćinsvima na Kosovu i Metohiji-ističe Gujon.

Humanitarac se zahvalio deci i vaspitačima na predivnom znaku pažnje.

Rođendan mu je bio 27. decembra, ali kako kaže deca nisu bila u mogućnosti da mu uruče ranije.

ČITAJTE OVDE O DEŠAVANJIMA U CRNOJ GORI!

Podsećamo, da su Prištinske vlasti u septembru 2018 godine francuskom dobrotvoru zabranile ulazak na Kosovo i Metohiju, bez ikakvog obrazloženja.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, u pisanoj izjavi istakao da je jedini greh Gujona to što pomaže Srbima i što uspešno svetom pronosi istinu o stradanjima i obespravljenosti srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, dodavši da je njegovo zadržavanje na administrativnom prelazu Merdare dokaz suštinske antisrpske prirode pojedinih struktura moći u Prištini.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu