NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Obavezno pročitajte

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom štabu odlazećeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića.

- Advertisement -

Interesantno je da je Čanak nezadovoljan, jer ga odlazeći predsednik Crne Gore nije u dovoljnoj meri finansijski uvažio. Naime, po prethodnom dogovoru, Čanku je obezbeđena novčana nadoknada za povratnu avionsku kartu, za hotelski smeštaj na bazi polupansiona,, kao i dnevnice od 500 evra za učešće u radu izbornog štaba Mila Đukanovića.

Međutim, kada je Čanak video kako Đukanović deli pare za kupovinu glasova „i šakom i kapom“, Čanku su porasli apetiti i pokušao je da izvrši reviziju prethodnog dogovora, naravno u pravcu povećanja novčane apanaže za njega.

Za razliku od Čanka, drugi članovi Đukanovićevog izbornog štaba iz Srbije, nemaju nikakvih primedbi. Tu se pre svega misli na Čedomira Stojkovića zv Čeda podmornica i Bobana Bogdanovića zv Kepec, koji ne izlaze iz hotelske sobe, i koji će ove izbore u Crnoj Gori pamtiti po provedenoj noći u podgoričkom urgentnom centru, zbog međusobno pocepanih anusa.

Naš portal će nastaviti sa izbalansiranim izveštavanjem o drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori, poštujući sve principe i načela objektivnog novinarskog informisanja.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu