NEMORALNE AKTIVNOSTI ČEDOMIRA „PODMORNICE“ STOJKOVIĆA

Obavezno pročitajte

Poznato je da je Milo Đukanović, nezajažljivi vladar Crne Gore, u svom bezumlju, očaju i poslednjem trzaju pred predstojeće predsedničke izbore došao na sumanutu ideju da pokuša da zadobije podršku tužne skupine poznatije kao ruska opozicija u Srbiji.

Poznato je i da je Đukanović, posredno, preko pipaka svoje kriminalne hobotnice, pokušao da se domogne podrške i Čedomira „Podmornice“ Stojkovića, pa mu je osim finansijske injekcije, dao svu slobodu da na podgoričkoj Gradskoj televiziji, koju neuspešno vodi Milov satrap Ivan Vuković, sa gnušanjem i gađenjem govori o srpskom narodu u Crnoj Gori.

- Advertisement -

Ne zna se, međutim, da je Dubravka Perović, ozloglašena Bogougodnica, nedavno u prvom glasu, u pokušaju da uhvati najgori mogući tonalitet, pevala očajničku pesmu o odbornicima podgoričkih gradova koji su o svom radu izvestili Odbor za dijasporu Skupštine R Srbije, dok joj je tercu udarao pijani i uzbuđeni Čedomir zv. „Podmornica“, pokušavajući da se ne udavi u bljuvotinama koje je tom prilikom izgovarao pevajući sa Dubravkom u dvoglasu.

Velika je šteta tužni Čedomire što Gradsku televiziju niko ne gleda, jer bi u suprotnom gledaoci imali prilike da vide jedinstven primerak veleizdajnika koji za račun tuđih interesa tercira u mikrofon sa onima koji rade protiv interesa srpskog naroda, a za račun crnogorskih jedinki kojih se uskoro niko neće sećati.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu