VELIKO SRCE NEMANJE NIKOLIĆA: Peške od Kraljeva do Kosovske Mitrovice za pomoć malom Gavrilu! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

KAKO bi pomogao u prikupljanju novca namenjenog za lečenje osmomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od retke i progresivne neuromišićne bolesti – spinalne atrofije tip 1, Nemanja Nikolić (25) iz Kraljeva krenuo je u humanitarni marš od grada na Ibru do Kosovske Mitrovice.

ВЕЛИКО СРЦЕ НЕМАЊЕ НИКОЛИЋА: Пешке од Краљева до Косовске Митровице за помоћ малом Гаврилу (ФОТО)

Krećući se pešice Ibarskom magistralom, ovaj mladić koji je rođen na Kosovu, a danas živi u Kraljevu, želi da animira sve ljude dobre volje da svojim prilozima ili SMS porukama pomognu da mališan iz Kragujevca na vreme primi veoma skupu terapiju.Foto: Фото: Г. ШљивићPOGLEDAJ GALERIJU

– Osećao sam da ovo moram da uradim, da pokušam i na ovaj način da pomognem malom Gavrilu. Do sada sam prevalio oko šezdeset kilometara i u novcu prikupio oko 100 evra, a nadam se i doprineo brojnim SMS porukama. U tradiciji našeg naroda je da pomože u nevolji, verujem da ćemo i ovoga puta svi zajedno pomoći ovom mališanu da ima lepo i srećno detinjstvo – kaže Nemanja Nikolić koga smo u nedelju pre podne zatekli na Ibarskoj magistrali, nedaleko od rudarske varošice Ušće u klisuri Ibra, šezdesesetak kilometara od Kraljeva.

- Advertisement -

Prema njegovim rečima, cilj dnevne etape je da stigne do Raške, a potom u sredu ili najkasnije u četvrtak i do Kosovske Mitrovice.

– Sve zavisi od toga koliko me i kako noge budu služile – dodaje ovaj hrabri i humani mladić.

– Imam snage i verujem u sebe, kao što verujem da ovaj moj poduhvat ne ostaje neprimećen. Sve za našeg malog Gavrila! Sve za ovog mališana!

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu