20.5 C
Belgrade
utorak, 3 avgusta, 2021

NEMANJA ŠAROVIĆ: Sav kriminal u Srbiji kreće od Aleksandra Vučića! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Pokreta „Ljubav Vera Nada“ Nemanja Šarović kaže da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi na vrhu svog organizovanog kriminala u Srbiji , a da se građanima Srbije nanose štete u stotinama miliona evra. Istovremeno, Šarović je optužio veliki deo opozicije kupljen od strane Vučića i da učestvuju u uništavanju Srbije.

Šarović je naveo niz projekata u kojima su Vučić i njegovi saradnici naneli stotine miliona štete Srbiji poput Er Srbije, Beograda na vodi, projekta metroa.

On kaže da postoje nesumnjivi dokazi da je lično Vučić umešan u krađu umetničkih slika i vrednih predmeta koje je dobijao kao predsednik Srbije, a da se na lažnim procenama vrednosti predmeta nalazi njegov potpis. Takođe, tvrdi da je Vučić vredne umetničke slike prijavljivao kao poklone vredne 800 dinara, a da je čitav niz predmeta ukrao bez da ih prijavi nadležnoj agenciji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

5 KOMENTARA

  1. […] – Ja ne bih bio to što jesam kada bih tek tako menjao svoje mišljenje, kako vetar duva ili u odnosu na posledice. Isto bih uradio opet. Puno me je sve to koštalo, prvenstveno mislim na zdravlje, pritiske, pretnje, neprospavane noći, porodicu koja je sve to prolazila sa mnom, ali tako je to kada želiš da govoriš ono što misliš. Da li sam u pravu ili ne, pokazaće vreme. Ne postoji obaveza da svaka javna ličnost kritikuje društvene anomalije, to je bio moj izbor, ali bi novinari morali da se bave istinom. To je njihov posao. U ovoj zemlji ne postoji nezavisno novinarstvo. I tu postoji podela na ove i one. Njihove i naše. Kojoj grupi ja pripadam. Ni jednoj. Zato i jesam sam i pušten niz vodu. I da, ja nisam novinar ako na to ciljate. Moja obaveza u celoj priči nije bila da budem nepristrasan, a nisam ni vodio političku emisiju, ja sam kometarisao društvo, pojedince, dogadjaje sa stanovišta običnog gradjanina, ponekad na komičan način, a ponekad ne – naglašava Darko. […]

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: