NEMA VOLJU ZA ŽIVOTOM! Jadranka posle SKANDALA ne izlazi iz kuće: „KLJUKA SE LEKOVIMA, vrišti, plače…“ Plaše se da ne ugrozi zdravlje!

Obavezno pročitajte

Na meti žestokih osuda od pre nekoliko dana nalazi se pevačica Jadranka Barjaktarović koja je tokom nastupa u Podgorici pesmu Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa“ otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“ i time zapečatila svoju karijeru u našoj zemlji.

Posle ovog događaja, za mladu pevačicu usledile su nove neprijatnosti jedna za drugom. Naime, većina njenih kolega ju je žestoko isprozivala, zbog mnogobrojnih prijava su joj ugašeni nalozi na društvenim mrežama, a priča se da je navodno otkazala i stan u Beogradu.

Sramno! NIJE SAMO JADRANKA PLJUVALA PO SRPSKOM NARODU – To su uradile i OVE VELIKE ZVEZDE!

Najveći udarac zbog kiksa koji je napravila, svakako je to da su mnoge televizije sa nacionalnim frekvencijom, među kojima su Pink, Radio-televizija Srbije, Hepi i Prva stavile Jadrankino ime na „listu zabranjenih“, te rešile  da više ne reklamiraju pevačicu.

Da Jadranki ovih dana nije nimalo lako, potvrdila je i bliska osoba sa kojom je pevačica u kontaktu te nam je otkrila kako se ona trenutno oseća.

– Danas sam se čula sa njom. Jedva priča od lekova koje pije. Ne zna gde se nalazi otkad je čula da je zabranjena na svim televizijama. Nije joj do života, ne izlazi iz kuće, plače, vrišti… U totalnom je haosu, slomljena je – rekao je dobro obavešten izvor. 

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

ANA BRNABIĆ: Kurti nas je doveo na ivicu rata, blizu smo odluke da vratimo vojsku na Kosovo i Metohiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja ispraća na aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novoj avionskoj liniji između Beograda i...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: