„NEMA KAPITULACIJE, NEMA POVRATKA U DEVEDESETE“: Vučić u društvu Brnabić na Instagramu pred polazak u Brisel

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu pred odlazak u Brisel, video porukom u društvu premijerke Ane Brnabić.

Vučić je poručio da u Briselu „neče biti kapitulacije i povratka u devedesete“.

- Advertisement -

– Za 15 minuta krećemo za Brisel, obavili smo poslednje pripreme. Hoću da se zahvalim onom delu u Srbiji koji ima poverenja u svoje državno rukovodstvo i koji veruje da ćemo uraditi ono što je najbolje za našu zemlju. A onima koji se unapred spremaju da nas napadaju kako ćemo potpisati nešto, jer ćemo tako biti izdajnici, i unapred znaju da smo krivi i da se vraćamo u devedesete, mogu samo da im kažem da se ne sekiraju. Niti će biti kapitulacije, niti će biti povratka u devedesete. Srbija će ići napred ma koliko teško bilo i uspećemo da se izborimo za to! – rekao je predsednik.

Vučić će se danas u Briselu sastati odvojeno sa izlaslanicima Evropske unije Žozefom Boreljom i Miroslavom Lajčakom, a nakon toga očekuje ga i trilateralni sastanak sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, a sve u vezi prihvatanja i implementacije evropskog predloga za rešavanje kosovskog pitanja.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu