Neka crknem, samo da moj Vučić primi vakcinu (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Koliko medijska propaganda, manipulacije i spinovanje informacijama utiču na ljude širom Srbije, čist primer je penzioner Slavko Milivojević iz mačvanskog sela Družetić, koji se odriče vakcine protiv koronavirusa da bi je ustupio predsedniku Aleksandru Vučiću, jer se Vučić prethodno na gostovanju na televiziji „odrekao svoje doze“ kako bi „primio neko drugi umesto njega“.

Penzioner je, verujući da je Vučićev život ugrožen i da prvi čovek države zaista ne želi da primi vakcinu da bi imalo više doza na građane, ponudio vakcinu koja njemu sleduje, samo da bi se Vučić vakcinisao i nastavio da vodi zemlju.

„Građanima po 30 evra u maju i 30 u novembru“

- Advertisement -

– Ja sam Slavko Milivojević iz sela Družetića, prijavio sam se za primanje vakcine, ali pošto sam čuo da je moj predsednik izjavio na televiziji da ne želi još da primi vakcinu, da je bolje da njegova vakcina spase nečiji život, ja ustupam moju vakcinu da se predsedniku spase život. Ja neka crknem, ja sam seljak iz Družetića, da ostane naš predsednik da vlada za ovu Srbiju, za ovaj narod – naveo je penzioner Milivojević u video snimku koji je na društvenim mrežama podelio Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

– Predsedniče, izvinite što pišem ovako kasno iako znam da ne spavate, evo našli smo Vam vakcinu pa se javite čoveku. Hvala i drugi put… – ironično je napisao Poledica.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen novinar – hteo da objavi dokumenta dobijena od Cvijana

Novinar Domagoj Margetić uhapšen je noćas na graničnom prelazu Batrovci, objavljeno je na Tviteru. Pored informacije da je Margetić priveden,...

Još priča na sličnu temu