CRNOGORSKA POLICIJA: Nećemo dozvoliti okupljanja i litije

Obavezno pročitajte

Litije bez dozvole

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović  saopštio je da policija neće dozvoliti javna okupljanja kojima se krše mjere Nacionalnog koordinacionog tijela(NKT) i procesuiraće svako odgovorno lice u slučajevima nepoštovanja zakona i ugrožavanja zdravlja građana Crne Gore.

Kako se ističe u saopštenju, policija neće obezbeđivati javna okupljanja koja nisu prijavljena u zakonom utvrđenoj proceduri.

- Advertisement -

„Pozivam građane da poštujemo dosadašnje ostvarene rezultete postignute uz velika odricanja društvene zajednice, što nam stvara dodatnu obavezu da odgovornim ponašanjem sačuvamo zdravlje svakog pojedinca.

alt="Litije"

Verujem da je organizator javnih okupljanja svestan činjenice da je u ovom trenutku očuvanje zdravlja građana prioritet i da bi ova okupljanja podsticala tenzije i doprinela stvaranju uznemirenja javnosti.

Podsećam javnost da se u samo jednom klasteru sa litije koronavirusom inficiralo oko 70 osoba, što nam govori da su javna okupljanja i dalje realna pretnja i rizik po zdravlje građana“, poručio je Veljović.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu