30.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

NEĆE VAKCINU: Česi gađali premijera jajima, pobegao u poslastičarnicu od naroda!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Posle kamena u glavu koji je dobio premijer karipske države Sent Vinsent od naroda koji je protestovao protiv obavezne korona vakcine i premijer Češke Andrej Babiš je iz istog razloga dobio jaja u glavu od svog naroda, pa je panično utrčao u poslastičarnicu da bi se spasao.

Naime, danas je u Pruhonjicama kraj Praga grupa Čeha napao svog premijera na njegovom predizbornom mitingu i promociji njegove predizborne knjige.

On je panično pobegao u obližnju poslastičarnicu, a policija je uhapsila dvojicu muškaraca.

- Advertisement -

„Antivakcinaši su me jajetom u glavu, odmah se Babiš požalio režmskom tabloidu. – I jednu gospođu su šamarali zato što je čekala da joj potpišem knjigu.

Babiš inače živi sa porodicom u Pruhonjicama gde su ga gađali jajima, a na cenralnom trgu je potpisivao „režimskim botovima“ predizbornu knjigu u kojoj hvali svoje uspehe i lične i one u vladi Češke. Takođe je delio građanima besplatan sladoled da bi došli u što većem broju.

Poslepodne su se na mitingu pojavila velika grupa Čeha sa češkim zastavama i transparentima „Vakcine su opasne“ i nekoliko desetina približilo štandu gde je premijer potpisivao knjigu, da bi jedan od demonstranata bacio jaja i pogodio ga.

- Advertisement -

Specijalci češke policije za razbijanje demonstracija su pomogli premijeru da pobegne u obližnju poslastičarnicu dok je masa urlala ispred: „Andrej, izlazi napolje dok te ne zabrane“, parafrazirajući slogan iz njegove knjige „Deli dok ne zabrane“.

Muškarca koji je bacio na premijera jaja i još jednog demonstranta policija je uhapsila uz bučne proteste ostalih Čeha, koji su opkolili policijsko vozilo i pokušali da spreče da ih odvezu u zatvor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti