27.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

TINJA SUKOB U KARTELU: Nebojša Stefanović tuži Vojislava Šešelja!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović najavio je da će u ponedeljak podneti tužbu protiv lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, zbog tvrdnji da on stoji iza ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića i da je nalogodavac tog zločina.Dragoslav Miša Ognjanović, FOTO: MediacentarDragoslav Miša Ognjanović, FOTO: Mediacentar

– Sve što je rekao u vezi sa tim je najteža laž i ne pada mi na pamet da se bavim njenim sadržajem, a naročito ne Šešeljevim motivima da takve laži izgovara. Time će se baviti tužilaštvo i naše pravosuđe i to već od ponedeljka, kada ću podneti tužbu protiv Vojislava Šešelja zbog ovih monstruoznih optužbi u kojima nema nijedne istine – navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića, piše N1.

Duboko verujem u profesionalnost našeg pravosuđa i očekujem da će postupiti brzo i efikasno, čime će pravna država staviti tačku na laži koje se šire kroz javni prostor i ugrožavaju moju i bezbednost moje porodice, istakao je on.

- Advertisement -

Da je Šešelj osoba koja se ičega stidi, ukazao je Stefanović, rekao bih mu samo: „Sram te bilo“, ali nije tako.

– Jedino što je tačno u moru njegovih laži koje iznosi javno je da će neko morati u zatvor, ili on ili ja, a ja sam više nego uveren da će odgovarati onaj ko zasipa javnost lažima. Do sada, nažalost, bez posledica – konstatovao je Stefanović.

– Zato pozivam tužilaštvo da odmah, bez odlaganja, reaguje i ispita sve Šešeljeve lažne optužbe, kako iza njih ne bi ostala nijedna sumnja, nijedan razlog da ih bilo ko bilo kada ponovi, a da bude kažnjen onaj ko ih je izrekao. Svi koji su iznosili optužbe na moj račun o nekoj mojoj izmišljenoj zavereničkoj i kriminalnoj ulozi završili su kao najobičniji lažovi i spletkaroši, koji samo u haosu i lažima vide šansu za sebe, za svoje poslove i karijere. I Šešelj tu neće biti izuzetak – zaključio je Stefanović.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti