24.8 C
Belgrade
petak, 24 juna, 2022

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Nisam zaverenik protiv Vučića, čoveka koga u politici

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar odbrane i bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nije „zaverenik protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića” i da njegovu politiku podržava 20 godina.

On je, komentarišući optužbe koje je na njegov račun iznela bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijana Hrkalović istakao da želi da „raskrinka svaku laž koja je u poslednjem periodu izgovarana na njegov račun”. Stefanović je u video obraćanju, koje je prosledilo Ministarstvo odbrane, istakao da ne želi da njegovo ime neko „provlači kroz blato i ljagu i dovodi u vezu sa kriminalnim klanovima, kriminalcima, sa bilo kakvim izvršenjem krivičnog dela”.

- Advertisement -

„Niti sam kriminalac, niti sam izvršio neko krivično delo, a pogotovu nisam neko ko je zaverenik protiv predsednika (Srbije Aleksandra) Vučića, čoveka koga u politici podržavam već duže od 20 godina i pratim onu politiku koja Srbiju čini boljim mestom za život”, kazao je on, prenosi Beta.

Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, u intervjuu za portal Objektiv, između ostalog, optužila je Stefanovića da je štitio grupu Veljka Belivuka i učestvovao u prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je danas da javni istupi bivše državne sekretarke MUP-a Srbije Dijane Hrkalović nemaju nikakvu dokaznu snagu te da se ne mogu smatrati relevantnim i verodostojnim.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti