NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Nikad nisam koristio Skaj telefon i aplikaciju, a kamoli komunicirao sa kriminalcima

Obavezno pročitajte

Ministar odbrane Nebojša Stefanović ponovo je odbacio medijske navode o vezama sa osobama iz kriminogene sredine i još jednom apelovao na Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) da objave ko je koristio Skaj aplikaciju za komunikaciju sa kriminalcima i sadržaj tih razgovora.

Reagujući na navode da je komunicirao sa Darkom Šarićem, optuženim za šverc više tona kokaina iz Južne Amerike, bivši ministar unutrašnjih poslova je ocenio da je u pitanju „prljava i lažljiva kampanja“ u kojoj kako je rekao, „nema grama istine“.

- Advertisement -

„Prošlo je više od godine, otkako su me mediji koji navodno znaju sve tajne optuživali da sam koristio Skaj aplikaciju da bih komunicirao sa okorelim kriminalcima. Danas ponovo to rade, nekada sam komunicirao sa Veljkom Belivukom, sada sa Darkom Šarićem. Možda će objaviti i da sam pejdžerom komunicirao sa Arkanom, faksom sa Sopranom, a nevidljivim mastilom sa Al Kaponeom“, naveo je Stefanović u pisanoj izjavi a prenelo Ministarstvo odbrane.

Dodao je da nikada nije koristio Skaj telefon i aplikaciju „a kamoli“ da je komunicirao sa „najokorelijim kriminalcima“.

„Po ko zna koji put, pozivam sve naše nadležne službe i organe pravosuđa da utvrde ko je koristio ovaj vid komunikacije sa kriminalcima i mafijom i koji je sadržaj tih razgovora. Uveren sam da su naši nadležni državni organi više nego sposobni da to urade i da će na taj način dovesti do prave i jedine istine“, dodao je Stefanović.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu