NEBOJŠA KRSTIĆ DOTAKAO DNO: Ruga se građanima Srbije i roditeljima malog Boška jer skupljaju novac za njegovo lečenje!

Obavezno pročitajte

Tzv. marketinški stručnjak, Nebojša Krstić, u pokušaju da ispadne mudar, ismejao je humanitarnu akciju kojom su građani skupljali novac za malog Boška Gugletu, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

– Lepo je kad građani skupe dva miliona evra za lek nekom detetu. Sad je samo pitanje da li taj lek leči – napisao je Krstić.

To mu nije bilo dovoljno, jer je naišao na negativne reakcije Tviteraša, pa je ubrzo dodao sledeće:

- Advertisement -

– Građani nemaju poverenje u vakcinu koja je besplatna, a bezrezervno veruju u neki čudotvorni lek koji košta dva miliona dolara.

Ovim jeomalovažio napore građana da se prikupi neophodni novac (2,4 miliona evra), kako bi sedmomesečni Boško Gugleta mogao da primi terapiju Zolgensmom, koji se smatra najskupljim lekom na svetu.

I ne samo to, on se na ovaj način narugao i roditeljima malog Boška, koji su očajnički mesecima skupljali pomoć za lek, da bi im nekakav Krstić sada pametovao o delotvornosti leka.

Vučićev mezimac je pokazao da nema nimalo saosećanja i pijeteta prema roditeljima, koji se očajnički bore za svoje dete, te pokušavaju da urade sve kako bi ga spasili, makar lek i nedelovao. No, to bezosećajni naprednjak sa neoliberalnim mozgom ne može da razume.

Dotakli smo dno, kada nemamo ni trunke solidarnosti, čak ni prema deci. „Zlatno doba“, nema šta.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Španija, Irska, Belgija i Malta traže samit EU o prekidu vatre u Pojasu Gaze

BRISEL – Španija, Irska, Belgija i Malta žele da se održi samit Evropske unije o prekidu vatre u Pojasu Gaze,...

Još priča na sličnu temu