-0.7 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

NEBOJŠA IZ BEOGRADA MLATARA MALJEM: Kad kreneš, nema odustajanja! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak pukovnika policije Vulina Aleksandra, kako vežba boks sa selektorom srpske boks reprezentacije, Milanom Piperskim. No, trend održavanja fizičke kondicije naprednjačkih prvaka uveo je Nebojša Stefanović, još davne 2012. godine.

Sećamo se mlađanog Stefanovića kako udara po traktorskoj gumi, raspaljuje debelim užetom po parketu, podiže tegove, baca medicinku… Trebalo se na vreme pripremiti za sve ono što će kasnije doći, a čiji vrhunac je obračun sa samim sobom i Aleksandrom Vučićem.

Nebojša iz Beograda, kako ga je narod najpre upoznao, poručio je tom prilikom: „Kad kreneš, nema odustajanja“, što niko nije tada shvatao ozbiljno, jer je Stefanović izgledao kao momak iz kraja, nevinog dečačkog lica.Vladimir Tintor, Rešenje o primanju u radni odnos u MUPVladimir Tintor, Rešenje o primanju u radni odnos u MUP

- Advertisement -

No, ne lezi vraže, provalio je Nebojša šta se sprema i šta ga čeka, jer je znao da je ušao u kolo iz kojeg nema izlaska. I sada, kada je rat sa naprednjacima i Vučićima na vrhuncu, dr Neša pokazuje da jeste orah s jedne strane i mekušac s druge. Kad Vučićevi udare, on okrene drugi obraz. To je tako pase.

Kako su kasnije doznali mediji, Stefanović je vežbao u teretani „Spartanac“, istoj gde je trenirao i Sale Mutavi, iz koje je izlazio oktobra 2016. godine kada je ubijen.

Stefanovićev trener bio je Vladimir Tintor koji je kasnije nagrađen radnim mestom u Ministarstvu unutrašnjih poslova ubrzo nakon što je Stefanović postao ministar. Dobio je zvanje “mlađeg policajca 1. klase”, iako u trenutku zaposlenja nije imao položen stručni državni ispit, preneli su mediji.

- Advertisement -

Ko je bolji borac i ratnik, Vulin ili Stefanović, ko je fizički spremniji, ko bi pobedio u eventualnom okršaju, prosudite sami. Jasno je koga šef miriše, a koga ne…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti