19.8 C
Belgrade
četvrtak, 21 oktobra, 2021

NE PALITE DŽOINT, ZALEPITE STIKER NA TABLICE: Obućina udarila na Vučićeve kombinacije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Pomaže Bog i Vučić. Kome? Pa sebi, naravno. Koluvija je sredstvo – ali pođimo redom. Prvo pre popa u kuću hrišćanina, vlasnika plantaže marihuane najveće u Evropi stiže Đuka. Da se vernik ispovedi, da se utaba teren za odbranu iz Dubaija odakle se sa sajma uključuje najbolji student prava. Jer državna kombinacija mora da se brani sa vrha, a Vučić više ne veruje nikom osim Malom, Vulinu i Ani“, istakla je Jelena Obućina na početku „Pregleda dana“.

– A Mali je vlasnik firme koja je kupla 24 stana, nove dokaze objavljuje KRIK. Vulin ima onaj skandal sa tetkom i nacrtom zakona, a Ana ljubi nepotizam i ne ljubi kovid mere. Pa šta da radi drugo čovek nego da brani sam, a da posle kaže da ne brani? I ko će, uostalom, lakše da kaže da je četiri tone isto što i tonu? – upitala je Obućina i zaključila:

- Advertisement -

– I zato Koluvija može da odahne, brani ga onaj koji je samo ove nedelje odbranio Kosovo, BDP i energetsku stabilnost. I mi možemo da odahnemo i potražimo pomoć psihijatara ili spas u molitvi. Jer, Angela i Ursula tvrde sve je to napredak. To što mi vidimo ambis, to je naš problem. Prelepite grb na tablicama, ne palite džoint, to je i dalje kažnjivo i pomolite se: Gospode Aco, pomiluj nas grešne jer nemamo tone. Amin – zaključila je Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti