1.8 C
Belgrade
četvrtak, 20 januara, 2022

NAVIJAČI ZVEZDE SE POBUNILI: Počelo je, Vučićeva noćna mora se ostvarila!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Posle Šerifa ništa više neće biti isto u Crvenoj zvezdi. Izgleda da su mnogi krediti potrošeni tako da i oni navijači koji su do sada blagonaklono gledali na poteze koji su vukle familije Terzić i Mrkela ustuknuli su pred onima, koji su ogorčeni naletima lažnog samozadovoljstva, nedostatka vizije i apsolutne netransparetnosti poslovanja.Terzić drži Vučića na zidu u kancelariji FOTO: PrintscreenTerzić drži Vučića na zidu u kancelariji FOTO: Printscreen

Domaće titule ne mogu da pokriju nezadovoljstvo. Sramna ispadanja od Omonije i Šerifa su dovela do velikih turbulencija u klubu. Navijači su svesni da će direktora Zvezdana Terzića teško oterati iako je on de fakto u statusu V. D. od 2015. godine kada je dao prvi put ostavku. 

Što se Dejana Stankovića tiče, kako je Direktno.rs pisao, on će danas ponuditi ostavku. A zna se da pored sramnog ispadanja u Moldaviji i ne baš upečatljivog trenerskog traga u Zvezdu, van terena se upetljao u graditeljske poduhvate sa SNS gradskom strukturom i pojedinim navijačkim firmama kao podizvođačima. Kako stvari stoje, na nišanu su Mrkela i sin Andrej koji je skaut u klubu, mada pitanje je koliko se Mitar Mrkela uopšte mešao u svoj posao jer kao lični prijatelj dr Terzića njegov posao je i bio da služi kao paravan za eventualne promašaje u transfer politici, a kojih je bilo baš dosta.

- Advertisement -

Slavodobitna najava direktora kluba da je ovo najbolja Zvezda ikad pokazalo se kao mehur od sapunice, koji kada se rasprsne imače težak finasijski krah (ako država ponovo ne interveniše) ili će dovesti do rasprodaje i ono malo igrača koji su zadržali neku tržišnu vrednost, koju su imali pre ovog leta. I da parafraziramo izjavu od pre par meseci velikog kapitena Crvene zvezde Nemanje Vidića: „Ne vidim igrače iz Zvezdine škole, bojim se scenarija kao u OFK Beogradu!“

Ne zaboravimo da su svojim nečinjenem i rukovodioci FK Crvena zvezda zaslužni za generalno loše stanje u fudbalu i za konstantne kritike UEFA na regularnost lige. Navijači traže da Zvezda pre svega izabere jakog predsednika i da se smanje carska ovlašćenja generalnog direktora i da se izabere novi sportski direktor. Svoje nezadovoljstvo generisali su kroz sledeća pitanja Upravi.Danilo Vučić u razgovoru sa Zvezdanom Terzićem FOTO: PrintscreenDanilo Vučić u razgovoru sa Zvezdanom Terzićem FOTO: Printscreen

1. Zašto je pušten Milunović da ode bez obeštećenja iako je imao sezonu života iza sebe? Da li je to bila usluga menadžerima?

- Advertisement -

2. Zašto je uklonjen Degenek iz tima, ko je pritiskao Stankovića da ga skloni jer nije hteo da za male pare ide u Singapur?

3. Kako je moguće da pored svih incidenata i gluposti nije odstranjen Gobeljić iz prvog tima, ko ga „drži“ u Zvezdi i kako to da Gajić i Rodić već četiri godine ne mogu da dobiju zamenu?

4. Zašto smo prodali ispod cene najtalentovanijeg beka omladinske škole Aleksu Terzića za million evra, što nije pokrilo dovođenje Hajdina i Žandera?

5. Ove sezone su sklonjeni Nikolić, Gavrić i Petrović, igrači za koje smo prošle godine odbili 3, 4, 5 miliona evra? Ako smo imali te ponude što nisu prodati, ako ih nije bilo što su sklonjeni da danas ne bi imali nikakvu vrednost i da bi za mnogo manji novac otišli iz Zvezde?

6. Posle rekordne sezone je uklonjen Ben, na sličan način kako ste to uradili pre dve sezone kada nije želeo u klub koji ste planirali, pa smo ga izgubili za grupnu fazu Lige šampiona. Zašto to radite i zbog koga to radite?Mirko Ivanić i Dejan Stanković FOTO: StarsportMirko Ivanić i Dejan Stanković FOTO: Starsport

7. Odbili ste ponudu za Ivanića i sada ćete ga zbog nedostatka novca prodati za manje pare, da li Vam to liči na racionalno poslovanje?

8. Koliko nas košta Falko i desni bekovi Zvezde? Ispadanje iz Evrope i 1,5 miliona evra za Falka iz Serije B?

9. Šta igra čuveni Bakajoko i koliko nas košta? Da li je on uopšte fizički spreman da igra profesionalni fudbal?

10. Zašto niste produžili ugovor sa Falčinelijem (ko se ugradio u njegov transfer i zašto je bilo problema na relaciji sa Bolonjom) za koga se tačno znalo šta može da da klubu, i doveli Dionija (lošijeg kvaliteta) koji je došao nespreman? Kako bez napadača napasti Ligu šampiona? Kolika je provizija na tom transferu?

11. Kada ćete u dinar objasniti transfer politiku u poslednjih pet godina i menadžerske provizije jer Vam nismo zaboravili Van la Paru i druge velikane za velike novce?

12. Prikažite javno koliki je dug, na prošloj sednici skupštine FK Crvena zvezda ste to izbegli, sada je vreme da se javnosti kaže koliko Zvezda duguje, ko joj daje novac i kome se novac vraća?

13. Ko su „Zvezdini“ menadžeri? „Delije“ vatrometom dočekali Stankovića, Foto: Starsport

14. Gde su braća Ilić, Joveljiić i mnogi drugi mladi igrači koje ste prodali i čije ste transfere spiskali na igrače koji nisu sastavili više od 10 utakmica u Zvezdi? Gde su igrači iz Zvezdine omladinske škole? Stankoviću, obećao si Zvezdinu decu?

Takođe, navijači traže od generalnog direktora da se uklone sva stranačka obeležja i slike iz kluba. Zvezda je narodni klub, a ne stranačka ispostava!

Kriza u Zvezdi je duboka, plate kasne, a klub se neprestano šminka. Omonija i Šerif su odneli Zvezdi preko 20 miliona evra zarade, neko mora da odgovara!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti