10 C
Belgrade
petak, 7 oktobra, 2022

Navijači Zvezde pozvali na šetnju do crnogorske ambasade posle meča sa Bajernom

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Navijači Crvene zvezde uputili su poziv zvezdašima da se nakon utakmice protiv Bajerna u Areni upute ka Ambasadi Crne Gore u Knez Mihajlovoj, kako bi pružili podršku sunarodnicima u Crnoj Gori u odbrani svetinja.

U četvrtak naš košarkaški klub igra bitnu utakmicu protiv Bajerna u Areni! Ovo je prilika da podržimo naše igrače, ali ujedno i poziv grupe da se sve ’delije‘, svi zvezdaši, svi oni koji nisu planirali da dođu na ovu utakmicu pojave, i da pokažemo našoj braći u Crnoj Gori, koji vode velike bitke za očuvanje naše vere i identiteta, da nisu sami“, saopštile su delije.

- Advertisement -

Posle utakmice navijači će se okupiti kod lopte na severnoj strani Arene, odakle će se uputiti prema ambasadi Crne Gore u Knez Mihajlovoj.

Ako našoj braći u Crnoj Gori nije hladno i mrsko da u snigu do kolena na nekim mjestima brane ono čega smo i mi dio, onda ni nama ne bi smjelo da bude teško da se u nikad većem broju prošetamo do grada i za početak, na ovaj način stavimo do znanja našoj braći da nisu sami, da smo tu da mogu da računaju na nas! Zato već sada odlažite sve za taj dan, ova poruka može da uspije samo u koliko veliki broj ljudi se odazove ovoj šetnji“, konstatovali su navijači Crvene Zvezde.

- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti