NAUČNICA OTKRILA: Evo stoji iza KOVIDA 19 i kako je od njega napravljeno BIOLOŠKO ORUŽJE (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Kovid 19 kao biološko oružje

Kineska naučnica Li Meng Jan koja tvrdi da je koronavirus nastao u vojnoj laboratoriji optužila je Peking da je fabrikovao genom virusa KOVID 19 kako bi prikrio činjenicu da je razvio biooružje.

Iako naučnici širom sveta tvrde da je virus nastao u prirodi i da nikao nije mogao biti veštački stvoren, Li smatra da on zaista ispunjava kriterijume biooružja.

- Advertisement -

Ona je inače profesorka iz najreferentnije biolaboratorije sa Univerziteta Hongkong, a od 28. aprila živi u SAD.

Kako navodi, Kovid 19 je značajno virulentan i može prouzrokovati velike žrtve. Veoma je zarazan i prenosi se lako, često respiratornim putem u obliku aerosola… Relativno je otporan na promene u životnoj sredini, može da izdrži transport i sposoban je za ciljano ispuštanje.

Na više od 50 strana profesorka, i njeno troje kolega iz Kine, tvrde da je virus SARS-KoV-2, tj. Kovid 19 nastao u nekoliko svetskih laboratorija, od kojih su one u Kini pod kontrolom tamošnje vojske.

kovid,

Kao jednog od glavnih autora frankenštajn-virusa označava dr Zengli Ši, u zapadnim medijima poznatu kao „Betvumen“ (žena šišmiš), koja od 2012. eksperimentiše sa slepim miševima. Profesorka još tvrdi da je virus „RaTG13“, za koji su u Vuhanu „Betvumen“ i njene kolege rekli da su ga dobili iz izmet slepih miševa 2013. godine (a koji je 96 odsto identičan SARS-KoV-2), prevara koja je u svetsku GenBank-u uneta posle falsifikata urađenog na računarima.

Rad profesorke Li Meng Jan objavljen je 8. oktobra na Istraživačkom kovid-portalu „Zenodo“: „KOVDI 19 kao ne neograničeno biološko oružje“ tek počinje da trese svetsku „medicinsku naučnu zajednicu“.

Ovo je drugi rad sa istim zaključcima u sedam dana, a prvu studiju objavila je u Americi naučnoistraživačka grupa „Drastik“ na čelu sa dr Lavren Selinom, u čijem portfoliju stoji da ima 29 godina staža u medicinskim istraživanjima i da je veteran ratova u Avganistanu i Iraku.

Grupa „Drastik“ sastavila je listu od 36 tačaka kako bi potkrepila tvrdnju da bi KOVID 19 mogao poteći iz programa razvoja vakcina i traže od Trampove administracije da se ne „oslanja na međunarodnu naučnu elitu i medije koji imaju finansijske interese, već da imenuje nezavisnu i objektivnu radnu grupu koja će utvrditi pravo poreklo ovog virusa korona“.

Naučnici iz „Drastika“ su angažovani od Građanske komisije za nacionalnu bezbednost SAD. Sve ovo se događa nakon što je predsednik SAD u ponedeljak izašao iz bolnice i skidajući masku pozvao sunarodnike da nastave sa normalnim životom.

Inače, profesorka Li Meng Jan u Americi je dočekana kao „kineski Snouden“ koji treba da svedoči o kineskoj odgovornosti za pojavu zaraze. U međuvremenu, sredinom septembra suspendovani su joj nalozi na društvenim mrežama u SAD nakon što je prvi put govorila o bioterorizmu na Foks njuzu.

Uhapšena joj je majka prošle nedelje u Kini, a najnoviji rad neće joj doneti „popularnost“ u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Ona je, naime, ranije tvrdila da je lično obavestila svog šefa, prvog čoveka najprestižnije biolaboratorije na svetu (inače eksperta SZO) na svoje istraživanje da je virus plod kineskih laboratorija. Prema njenim rečima, šef joj je savetovao da ćuti zarad svoje bezbednosti i zato se odlučila za bekstvo u SAD.

Prema izveštaju Li Meng Jan, „okrivljeni“ virus RaTG13 ima „više nenormalnih karakteristika“. Na početku se tvrdilo da je izolovan iz fekalnog uzorka – ali ipak samo 1,7 odsto očitavanja sirovog sekvenciranja je bakterijsko, dok su uzorci fekalnih briseva obično 70-90 odsto bakterijski. Drugo, genomska sekvenca za RaTG13 sadrži segmente porekla koji nisu od slepih miševa, već od lisice, leteće lisice, veverice i drugih životinja.

Dokazi ovde jasno ukazuju da su svi novi virusi iz porodice korona, pa i KOVID 19 koje su nedavno objavile laboratorije pod kontrolom SZO, prevara i ne postoje u prirodi…

Nemoguće je da aminokiselinska sekvenca proteina E ostane nepromenjena kada je virus navodno više puta prešao barijeru vrsta (između različitih vrsta slepih miševa, od slepih miševa do pangolina i od pangolina do čoveka), tvrdi se u radu profesorke.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu