30.5 C
Belgrade
utorak, 5 jula, 2022

NATO VUČIĆ: Licemerje i dvostruki standardi

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Umesto da na Dan obeležavanja godišnjice zločinačkog bombardovanja Srbije odaju počast svojim poginulim drugovima i građanima Srbije, BIA, policija i milicija, svi zajedno, sjatili su se na Novi Beograd da bi pokušali da izbrišu slikovito sećanje na lik i (ne)delo izdajnika Aleksandra Vučića i njegovih NATO pajtaša. Istini i sećanju napisali su prekršajne naloge u ime „zakona“, a sve zajedno protiv onih koji će Srbiju dovesti do oslobođenja.

Ono što nisu do kraja uradili NATO zlikovci sa svojim tomahavkama punjenim uranijumom, uradile su snage „reda i poretka“ pod Vučićevom komandom. Ministar propagande crveno-crnog-julovskog režima Slobodana Miloševića i sadašnji predsednik Srbije koja je pod drugim naletom pljačkaško izdajničke crveno-crne-julovske koalicije terora i zla, Aleksandar Vučić, naredio je hapšenje transparenata na kojima su njegove slike prisnog prijateljstva sa ratnim zločincima, Blerom, Šrederom i Klintonom. Naredio bi on i hapšenje kompletne srpske istorije, naročito one od 1999. i kolektivnu lobotomiju, da je tako nešto moguće.

Ali nije moguće. Neće moći i neće proći.

- Advertisement -

Album sa slikama pajtaša je neizbrisiv: Tači, Bler, Klinton, Šreder, Merkel, su samo delić iz njegove zajedničke galerije sa zlikovcima i neprijateljima Srbije, ali ne treba izgubiti iz vida i njegove domaće, „kontroverzne“, kumove i partnere, čije „poslovno“ delovanje razara Srbiju uzduž i popreko, a zajedničke slike, jedna za drugom polako isplivavaju na svetlo dana.

Afera aferu prestiže. Pandorina kutija je eksplodirala, a napredni piroklastični talas natapa Srbiju.
Zagonetni nestanci, misteriozne smrti, nerazjašnja politička ubistva, snajperi, prislušni aparati, „atentati“, dužničko ropstvo, ekološka katastrofa, sluđeno zdravstvo, dezorijentisana armija, te sveopšte državno upravno i diplomatsko rasulo, samo su delić dimne zavese koja treba da prikrije izdaju i sveopštu pljačku.

Kuka Vučić i kako Albanci ne poštuju „svoj ustav“. Zamislite, predsednik Srbije se buni i žali svojim gazdama, traži da intervenišu jer mu teroristi na otetom delu teritorije Srbije nisu dali dva ministarska mesta u toj separatističko-terorističkoj „vladi“! Razumem ga, žali i zapomaže za ličnim prijateljem, Tačijem, sa kojim se tako lepo dogovarao i prekrajao granice Srbije.

- Advertisement -

I umesto da BIA, policija i milicija čuvaju i sačuvaju Srbiju od takvih izdajnika i lopova, oni jurišaju na plakate i na ljude koji su svojim minulim radom, rezultatima i zalaganjem pokazali da su profesionalci i patriote koji znaju kako se čuva domovina i njen ustavni poredak i teritorijalni integritet. Tako je odnarođeni deo službi „represije“ po naređenju izdajnika, nastavio da uništava još jednu u nizu država koje su „čuvali“…. SFRJ, SRJ, SCG.

Idite na Kosovo i tamo sprovodite Ustav i zakone Srbije, za to vas plaćamo decenijama!

A evo sada i Srbija kreće putem ustavnog i teritorijalnog rastakanja, sve pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića i njegove novo povampirene crveno-crne-julovske koalicije i njihovih represivnih službi za koje ovih dana i pored dimne zavese vidimo da su neraskidivo srasli u kriminalu, pljačci i izdaji.

Spisak njihovih dokazanih žrtava je impresivan – Stambolić, Đinđić, Ćuruvija, dok je onaj „zamagljeni“ spisak još impresivniji; Lakonić, Ašanin, Bižić, Beli, Nikčević, Arkan, Tref, Badža, Kundak, Vlahović, Simić, P. Bulatović, B. Bulatović, Petrović, a gde su još Dada Vujasinović, topčiderski stražari, Ivanović i Janićijević, Cvijan(?) i još nekoliko stotina (!) drugih nerazjašnjenih ubistava, mahom političkih, koji „krase“ obe vladavine crveno-crne-julovske koalicije.

To je to „licemerje i dvostruki standardi“ o kojima govori Aleksandar Vučić, ali u svom kontekstu.
Oslobođenje Srbije je na vidiku i neće biti sprečeno ni hapšenjem plakata, ni pisanjem prekršajnih naloga goloj istini.

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika UNMIK-a.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti