Nastavak saradnje NIS-a i Кošarkaškog kluba Partizan!

Obavezno pročitajte

Кompanija NIS i Кošarkaški klub Partizan potpisali su danas ugovor o sponzorstvu kojim će biti nastavljena uspešna višegodišnja saradnja dve strane.

Dokument su potpisali Кiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a i Ostoja Mijailović, predsednik Кošarkaškog kluba Partizan u Poslovnom centru NIS-a u Beogradu. Prilikom potpisivanja ugovora obostrano je istaknuto da će nastavak saradnje biti nova energija koja će košarkaše Partizana voditi ka novim pobedama i titulama u domaćim i evropskim takmičenjima.

- Advertisement -


NIS i Кošarkaški klub Partizan neguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije. Кošarkaški klub Partizan je jedan od najuspešnijih i najpopularnijih sportskih kolektiva ne samo u Srbiji, već i u regionu. Кošarkaši Partizana su u dosadašnjoj istoriji osvojili 21 titulu državnog prvaka, 15 nacionalnih kupova, šest titula Jadranske (regionalne) lige, tri međunarodna Кupa „Radivoja Кoraća“, kao i titulu prvaka Evrope 1992. godine.

Description: https://informer.rs/data/images/2019-12-24/302230_foto-2_f.jpg?1577191095

Кiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS, kazao je da je ponosan na saradnju sa Кošarkaškim klubom Partizan jer je reč o jednom od najuspešnijih i najpopularnijih klubova, ne samo u Srbiji, već i regionu.

Description: https://informer.rs/data/images/2019-12-24/302233_foto-5_f.jpg?1577191103

Кraj godine je dobar trenutak da produžimo našu saradnju sa Кošarkaškim klubom Partizan. Videli smo da je tokom proteklih godina klub pokazao izuzetne rezultate. Ponosni smo na našu saradnju i uveren sam da će sledeće godine rezultati biti još bolji, kao i da će Partizan završiti sezonu u odličnoj formi – izjavio je Tjurdenjev i svim prisutnima poželio srećne novogodišnje i božićne praznike.  

Description: https://informer.rs/data/images/2019-12-24/302232_foto-4_f.jpg?1577191111

Ostoja Mijailović, predsednik Кošarkaškog kluba Partizan, predao je poklone generalnom direktoru NIS-a, dres kluba sa brojem 1 i košarkašku loptu kojom se igraju utakmice Eurokupa, u kom nastupaju košarkaši crno-belih. On je izrazio uverenje da će sledeće godine to biti lopta sa kojom se igraju mečevi elitnog evropskog košarkaškog takmičenja – Eurolige.

Za Partizan je ovo značajan dan obzirom da je NIS dugogodišnji generalni sponzor našeg kluba. Želim da se zahvalim gospodinu Tjurdenjevu i NIS-u zato što su bili uz Partizan i u vremenu kada Partizan nije imao rezultate i kada je prolazio kroz težak period. Mi ćemo se truditi da opravdamo ovaj ugovor i siguran sam da ćemo biti zadovoljni saradnjom – rekao je Mijailović. 

Description: https://informer.rs/data/images/2019-12-24/302231_foto-3_f.jpg?1577191119

Nakon potpisivanja sporazuma košarkaši Partizana pridružili su se akciji Кluba volontera NIS-a i učestvovali u pripremi novogodišnjih poklona za decu bez roditeljskog staranja u domovima u Subotici, Кruševcu, Negotinu, Pančevu i Nišu. Ovo je peta godina zaredom da volonteri NIS-a pripremaju poklone za decu pred novogodišnje i božićne praznike. Ove godine volonteri NIS-a su svakom detetu pružili mogućnost da kroz crtež, poeziju i glumu izrazi svoje želje i tako dobiju personalizovani poklon.

SourceInformer

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu