NASTAVAK OKRŠAJA IZMEĐU ČEDOMIRA STOJKOVIĆA I BOBANA BOGDANOVIĆA

Obavezno pročitajte

Nakon javnih optužbi samozvanog političara Bobana Bogdanovića da je Čeda podmornica agent srpskih službi bezbednosti, usledila je žestoka reakcija „Čede Podmornice“, koji je izvređao Bogdanovića, poručujući mu da nema mozda i da postavlja veoma glupa pitanja.

Inače, Čeda svojim bliskim ljudima iznosi da je Bogdanović umišljeni i narcisoidni samozvani političar koji na sve moguće načine pokušava da se nametne Aljbinu Kurtiju i ulaskom u tzv. kosovske institucije zaradi koji dinar, ne bi li uspeo sebi i svojoj ljubavnici iz Kruševca da priušti pristojnu garderobu, a ne da se kao do sada oblače u secondhand prodavnicama.

- Advertisement -

Zna Čeda da je Bogdanović u istom tom secondhand-u nedavno za javni nastup u Prištnin upriličio fantastičnu košulju od 200 dinara i ešarpu za 100 dinara, kako bi ostavio utisak neviđeno značajnog političkog faktora na KiM, čiji Građanski pokret „Odgovor“ broji 0 (nula) članova.

Čuo je Čeda i da Bogdanović donosi ostatke hrane trenutnoj supruzi iz menze brze hrane kojom rukovodi njegova bivša žena, pa će se možda u danima koji dolaze sažaliti na ovakve činjenice i ponuditi Bogdanoviću ruku pomirenja. Čitaćemo..

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu