7.6 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

NASILJE NAD LEKARIMA: Doktor smenjen zbog politike!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Doktor sa dve specijalizacije smenjen, kolege kažu – umešana politika

Iz Vlade Srbije su presekli – doktor Milan Lazarević više neće biti član Upravnog odbora Instituta u Niškoj Banji. Iako kolege za njega tvrde da je vrh lekarske struke u Nišu, a na njegovo mesto postavljen je direktor niške Hitne pomoći Slavoljub Živadinović, koji, kako kaže, rešenje o izboru čeka da mu stigne poštom.

Vlada Srbije je rešenjem koje je potpisala premijerka Ana Brnabić odlučila je da doktor Milan Lazarević više ne bude u Upravnom odboru Instituta u Niškoj Banji, iako u svojoj biografiji ima dve specijalizacije i, prema tvrdnji kolega, važi za vrh lekarske struke u Kliničkom centru Niš, pišu Južne vesti.FOTO: Južne vestiFOTO: Južne vesti

- Advertisement -

Šahovske kombinatorike, kako je ovu smenu nazvao direktor kardiohirurgije Dragan Milić, po kojima je bez obrazloženja smenjen Lazarević, podsećaju ga na divlji zapad.

Kako za smenu doktora Lazarevića nedostaje obrazloženje, ukazuje dr Dragan Milić kome je nerazumljivo kako je odluka za smenu pala na lekara sa dva specijalizacije.

doktor

Znam koliko je stručan i kvalitetan i ne mogu da razumem koji su to principi i šahovske kombinatorike. Da li je u pitanju struka ili nešto drugo, način na koji je smenjen podseća na divlji zapad jer nema obrazloženja, a nema ni razloga za njegovu smenu – kaže Milić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: