NAŠAO NOVOG DEČKA UMESTO ČUKANOVIĆA? Vučić na Hilandaru bruka Pravoslavlje!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić proveo je Božić u srpskoj svetinji manastiru Hilandaru na Svetoj Gori. Vučiću se u Hilandaru obreo u isto vreme kada i kontroverzni bivši TV voditelj Dejan Stanković, poznatiji kao Kralj.

– Moj drugi selfi sa predsednikom! Imao sam veliku čast da budem prisutan na Božićnoj liturgiji u Hilandaru. Sasvim slučajno, stajao sam blizu predsednika i čuo kako se u toku liturgije molio za oporavak Stefana i Miloša koji su ranjeni na Kosovu kao i za Srbiju i ceo njen narod. U toku Božićne trpeze, obratio nam se gde je istakao da je ponosan što je država Srbija obezbedila sva sredstva za završetak obnove manastira. Svima nam je čestitao Božić, a ja sam počastvovan što je sa mnom, na moju molbu, napravio i selfi fotografiju. Živeo predsednik, živela država Srbija i živeo ceo srpski narod – napisao je Kralj na Fejsbuku, ne skrivajući oduševljenje predsednikom Srbije.

Sa kakvom se personom predsednik Srbije slikao i družio na Hilandaru najbolje govori Stankovićeva biografija.

Takozvani Kralj je popularnost stekao na TV Hepi, gde je bio voditelj kontroverzne emisije „Luda kuća“. U njoj su se gosti svađali, iznosili pikanterije iz privatnih života, a neretko je bilo i ozbiljnih tuča. Jedan od gostiju je bio čovek koji je pričao da je jeo ljudsko meso, a njegova ćerka je tužila televiziju tvrdeći da su zbog gledanosti iskoristili psihički bolesnog čoveka.

Osim „Lude kuće“, Kralj je učestvovao i u dva rijalitija – u „Farmi“ i „Parovima“, gde je takođe aktivno učestvovao u svađama. Snimio je i tri kontoverzne pesme, od kojih jedna nosi naziv „Mu*onja“.

Pomislili bi da posle starleta, kriminalaca i drugih persona sa margine srpskog društva, ne postoji osoba koja će se naći s Vučićem, a da se narod iznenadi. Ipak, Kralj nas je demantovao i dokazao da ne postoji dovoljno loša biografiju, dovoljno je samo da pohvalite predsednika i naći ćete se u njegovom društvu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu