Narode Srpski, svoje nezadovoljstvo pokažite na ulicama svojih gradova!

Obavezno pročitajte

Podržavamo „Litije za spas Kosova i Metohije“ najavljene za nedelju 5. mart, u 15:30 ispred Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve, kao i sve druge aktivnosti usmerene protiv izdaje kolevke naše duhovnosti!

- Advertisement -

Svesni težine situacije u kojoj se kao narod nalazimo, kao odgovorni ljudi pozdržavamo i uzećemo učešće u svim aktivnostima koje se vode sa iskrenom namerom da se uzurpatorski režim Aleksandra Vučića spreči da izdaju Kosova i Metohije sprovede do kraja. Smatramo da je neophodno sve akcije voditi tako da se energija bunta u narodu iz dana u dan povećava, kako bi se došlo do formiranja jedinstvenog fronta protiv režima nalik onome koji je spontano nastao u Crnoj Gori 2020. godine. Takav oblik borbe protiv državnog vrha ogrezlog u korupciju i kriminal pokazao se kao realan, efikasan i uspešan, zbog čega tome nema razloga ne primeniti ga ponovo.

Svetinja Kosova je temeljna tačka svih srpskih svetinja. Nema Ostroga ni Mileševe, ni Hopova ni Krke, ni Tvrdoša, bez Pećaršije i Dečana. Zbog toga ova odsudna bitka nikako ne sme biti svedena na izbornu kombinatoriku ili bilo kakvu drugu uskostranačku računicu.
Značaj Kosova i Metohije prevazilazi svaku političku organizaciju kao i svakoga od nas pojedinačno. Zato ruku saradnje pružamo svima koji su spremni na bezuslovnu i bespoštednu borbu za odbranu naših svetinja i rušenje izdajničkog režima Aleksandra Vučića.

Vreme je za sabiranje da bi jednom čoveku oduzeli mogućnost da odlučuje u ime svih nas!

Nemanja Šarović, Pokret LjUBAV, VERA, NADA
Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu