NAROD SE OKUPLJA DA SPREČI ZLOČIN: Sprečićemo zločinačku vlast i zločinačku kompaniju da nas unište!

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić, koji je umislio da je gospodar Srbije, odlučio je da Rio Tinto ostaje kod nas. Gde god je „poslovao“, Rio Tinto je za sobom ostavio pustoš, bolest i smrt. Otvoriti rudnik litijuma u Srbiji isto je što i opustošiti našu zemlju. Mi, koji smo ostali ovde nećemo to dozvoliti. Sprečicemo zločinačku vlast i zločinačku kompaniju da nas unište. Građani Srbije, u tome ćemo uspeti ako se dignemo.Skupština slobodne Srbije FOTO: ATA imagesSkupština slobodne Srbije FOTO: ATA images

– U ponedeljak, 3. januara izađimo na puteve i blokirajmo ih. Članovi Skupštine slobodne Srbije biće u Nedeljicama i pružiće podršku ugroženim građanima i svojim prijateljima iz Saveza ekoloških organizacija Srbije. 

Vlast traži za sebe slobodu kretanja. I mi, građani ove zemlje, imamo istu tu slobodu. Ustav nam jemči i slobodu mišljenja i okupljanja, slobodu zbora i dogovora. 

- Advertisement -

Mi mislimo da je pustiti Rio Tinto da kopa po Srbiji – zločin. Okupljamo se da sprecimo zločin. Srbiji smo preostali još samo mi, njeni građani – zaključuju iz Skupštine slobodne Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu