-0.7 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

NAROD SE OKUPLJA DA SPREČI ZLOČIN: Sprečićemo zločinačku vlast i zločinačku kompaniju da nas unište!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Vučić, koji je umislio da je gospodar Srbije, odlučio je da Rio Tinto ostaje kod nas. Gde god je „poslovao“, Rio Tinto je za sobom ostavio pustoš, bolest i smrt. Otvoriti rudnik litijuma u Srbiji isto je što i opustošiti našu zemlju. Mi, koji smo ostali ovde nećemo to dozvoliti. Sprečicemo zločinačku vlast i zločinačku kompaniju da nas unište. Građani Srbije, u tome ćemo uspeti ako se dignemo.Skupština slobodne Srbije FOTO: ATA imagesSkupština slobodne Srbije FOTO: ATA images

– U ponedeljak, 3. januara izađimo na puteve i blokirajmo ih. Članovi Skupštine slobodne Srbije biće u Nedeljicama i pružiće podršku ugroženim građanima i svojim prijateljima iz Saveza ekoloških organizacija Srbije. 

Vlast traži za sebe slobodu kretanja. I mi, građani ove zemlje, imamo istu tu slobodu. Ustav nam jemči i slobodu mišljenja i okupljanja, slobodu zbora i dogovora. 

- Advertisement -

Mi mislimo da je pustiti Rio Tinto da kopa po Srbiji – zločin. Okupljamo se da sprecimo zločin. Srbiji smo preostali još samo mi, njeni građani – zaključuju iz Skupštine slobodne Srbije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti