4.3 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

NAROD NAPAO LONČARA: Krenuo lov na političare, kukavica beži, dolaze specijalci pod punom opremom! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U Kosovskoj ulici iza zgrade Skupštine Srbije dogodio se incident. Kako je objavljeno na društvenim mrežama, jedan aktivista je udaren službenim vozilom Vlade Srbije i to pred očima policije!

Nekoliko građana je blokiralo izlaz na ulicu s parkinga Parlamenta. Na video snimku koji je na društvenim mrežama objavio aktivista i novinar Marko M. Dragoslavić vidi se kako čovek, koji stoji pored crne limuzine pada i u pomoć mu priskaču građani i pripadnici Policijske brigade.

 Trenutak kada vozač jednog ministra vozilom udara čoveka koji mu je blokirao put, vozač je nastavio da vozi i pored toga što je čovek ležao na podu! U vozilu je kako prisutni kažu bio lično Zlatibor Lončar. Građani održavaju protest zbog usvajanja zakona o eksproprijaciji – objavio je Dragoslavić na Tviteru.

- Advertisement -

Na drugom snimku se zaista i vidi ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji najpre stoji po strani, a zatim beži u drugo vozilo Vlade koje ga je čekalo u Kosovskoj ulici.

Podsetimo, ispred Skupštine Srbije, u kojoj je danas na dnevnom redu rasprava o zakonu o eksproprijaciji, održan je protest protiv usvajanja tog zakona. Okupljeni građani protive se i donošenju novog zakona o referendumu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti