RIBA UVEK SMRDI OD GLAVE: Slika poznatih naprednjaka na bunga bunga žurkama kod Palme, GOTOVI SU!

Obavezno pročitajte

U prvi plan je poslednjih dana isplivao Dragan Marković Palma. Ne, nije isplivao kao Vladimir Cvijan, nego u drugom smilslu. U smilu potencijalne pedofilije, podvođenja i bahaćenja, što je u običajeno u Srbiji za jednog političara i nije retkost da se oni kupaju u parama dok narod nema šta da jede i klikće na internet potpisujući razne peticije, mislieći da radi nešto veliko za Srbiju.

I kao i uvek, tzv. nezavisni i slobodni mediji udaraju paljbu sa svih strana, ali ono što je čudno je to da to počinju da to radi i velika propaganda laži Aleksandra Vučića, što će nas dovesti do zaključka da to nije naređeno iz SNS, nego iz više istance, koja vedri i oblači nad državom Srbijom.

Bunga bunga žurke i Palma, ljube se devojke sa devojkama,  govorila je premijerka, pozvao ju je Dragan Marković palma ali izgleda da su pozvani još neki u Jagodinu, bar sudeći po kruženju raznih fotografija na internetu.

- Advertisement -
palm

Na slici smo kao što vidimo megafoni svih vlasti u Srbiji, ali i sadašnje SNS Nebojša Krstić i Srđan Šaper. Ovde nema devojčica, ali ovo je samo uhvaćen nezgodan momenat, u nezgodnoj situaciji, sa nezgodnim političarom koji je danas na meti svih medija, osim našeg, koji ga optužiti neće dok se ne donesu pretpostavke o navedenim optužbama.

Mi smo tu da diskutujemo. Kao i ova fotografija, što je u najmanju ruku čudna i za otvoreno diskusiju.

Da li dolazimo do one stare srpske poslovica da riba smrdi od glave, i da se aždaja ubija tako što joj se odseče glava, ne znamo ali ostavljamo to vama, našim čitaocima i građanima Srbije da to ocenite.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu