NAPREDNJAK SE SPRDA SA NARODOM, PRAVI LJUDE BUDALAMA: Srbija nije spremna na ovoliko brzo razvijanje!

Obavezno pročitajte

Srbija je ekonomski tigar, najbolja je u regionu i razvija se brzinom svetlosti. Ovu rečenicu iz usta naprednjaka smo toliko puta do sad čuli, ali nekako još nisu uspeli da ubede ljude da poveruju u njihove bajke. Po svemu sudeći, neće još dugo uspeti u tome, čemu u prilog svedoči situacija iz Paraćina, gde su građani, crno na belo, predsedniku opštine Vladimiru Milićeviću predočili činjenično stanje, pa naprednjak nije mogao da dođe do reči.

Članovi i aktivisti Srpske napredne stranke se vode devizom „verujte nama, a ne svojim očima“, pa na sve načine pokušavaju da ubede narod da živi u blagostanju. Ali, avaj, nešto im ne ide…


Tako je Vladimir Milićević, SNS predsednik opštine Paraćin, probao da nasamari građane i kaže im koliko im zapravo dobro ide, međutim proveo se kao bos po trnju.

- Advertisement -

Obratio im se Milićević i već odmah na startu izazvao podsmeh među građanima, ali i na društvenim mrežama…

– Srbija se mnogo ubrzano razvija, nije ni pripremljena na ovoliko brzo razvijanje. Dakle, ovo je nešto… Nikada se više nije gradilo – lupio je Milićević i ostao živ.

Naravno, ova njegova izjava nije prošla kako se naprednjak nadao, pa su okupljeni krenuli da ga rešetaju.

– To onda samo vi vidite. Narod to ne vidi. Što pričaš politički? – pitali su građani predsednika opštine Paraćin.

Ovo nije politički. Da li je razvoj Srbije politička stvar? – pokušao je pitanjem da odgovori na pitanje Milićević.

Ali, nije išlo, pošto se narod nije dao prevariti…

– Što se onda žuri da auto-put do Kruševca bude gotov do marta? Zato što su izbori u aprilu, da neko može da se prošeta i kaže, evo otvaramo! – pogodili su okupljeni pravo u centar.

Pokušao je Milićević da se nekako iščupa iz neprijatne situacije, govoreći kako to „nije tačno“, ali duboko u sebi i on zna da je to zapravo tačno i da naprednjaci sve rade za izbore, budući da već više od devet godina ne izlaze iz kampanje…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu