20.5 C
Belgrade
utorak, 3 avgusta, 2021

DA ČOVEK ZAPLAČE: Naprednjačko zatiranje Srbije! – Apokalipsa na Venčacu (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Venčac nestaje

Planina Venčac polako nestaje zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i njoj bliskih kompanija koje kroz nekontrolisanu eksplataciju uništavaju prirodu i arheološka nalazišta, tvrde meštani sela Brezovac i aranđelovački opozicionari.

venčac,

Kompanije bliske SNS-u toliko su razorile planinu da su čak smanjili i njenu visunu. Tokom eksplatacije potpuno je uništeno rimsko groblje, ostaci ranohrišćanske crkve i antički kamenolom. Zbog detoancija su napukle kuće meštanima Brezovca, a ugroženo je i arheološko nalazište “Dvorine” gde se nalazi dvor poslednjeg srpskog despota Pavla Bakića, kao i ostaci monumentalne srednjovekovne crkve.

- Advertisement -

Sagovornici produkcije “Helm Kastu” tvrde da se najfinijim kamenom koji bi trebao da se koristi za oblaganje zgrada i izradu spomenika nasipaju putevi u Srbiji, a da je za svoje ćutanje direktor “Koridora” Zoran Babić kao i mnogi drugi i SNS dobili bogatu nadoknadu. Među kamenom kojim je nasipan auto-put Miloš Veliki nalazile su se i kosti rimskih legionara sa groblja koje je uništeno tokom ekplatacije. Da li Venčac simbolizuje razaranje Srbije koju sprovodi SNS pogledajte u ovom kratkom dokumentarcu:

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti