19.7 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

NAPREDNJAČKA KRAĐA I OTIMAČINA: Evo ih dokazi, ni Dunav ih oprati neće!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Referendum o promeni Ustava pratile su mnoge mahinacije i krađe od strane vladajuće strukture. Na mnogim biračkim mestima snimljene su neregularne aktivnosti, od fotografisanja biračkih spiskova, pa do direktne krađe, tako što su građani „glasali“, a da nisu ni izašli na glasanje.


Nakon što su biračka mesta zatvorena, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izašao je u 22 sata i pre Republičke izborne komsije izneo retultate referenduma. Vučiću RIK nije potreban zbog toga što su ulogu izborne komisije odavno preuzeli naprednjaci. U prilog tome da je brojne krađe tokom glasanja za promenu Ustava.

Ilustracija FOTO: ATA Images

Očisto se vladajuća garnitura uplašila rezultata referenduma, pa je po oprobanom receptu upregla svoju mašineriju da prekroji izbornu volju građana.

- Advertisement -

Nekoliko meštana Graba kod Čačka javilo je redakciji Ozonpresa da je SNS u tom mestu masovno popunjavala listiće i ubacivala ih u glasačku kutiju, kako bi prekrojila volju glasača.

Mojka majka je u bolnici, na aparatima, bolesna od korone, a zaokružena je da je glasala. Imamo informaciju da se još najmanje desetak ljudi vodi da je glasalo a nisu izašli na izbore jer prosto nisu u mogućnosti, nisu u Grabu. Neki su čak u Crnoj Gori – istakao je jedan od meštana.

Takođe u Čačku, u naselju Ljubić, kontrolori su glasali umesto jedne starice i lažirala njen potpis, što je otkrila ćerka starice, nakon je došla na da glasa.

- Advertisement -

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se građanin raspravlja sa kontrolorima, jer je njegov brat „glasao“ na referendumu, iako se nalazi u Rusiji. Na drugom snimku jedan od kontrolora je uhvaćen kako fotografiše spisak i šalje nekome. Takođe, u Kraljevu je predsednik izborne komsije glasao umesto birača.

To su samo neke kapi u moru prevara na održanom referendumu. Kada je vlast spremna da na ovakav način održi referendum i po ko zna koji put lažira i pokrade glasanje, šta će tek pokušati da uradi na zborima 3. aprila? Jasno je da će SNS i njihovi sateliti pokušati na sve načine da pokradu predstojeće izbore, te narod mora da bude spreman da obrani svoje pravo izbora. Inače, autokratiji neće biti kraja…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti