14.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021

NAPREDNJACI U JURIŠU: Gaziće nas po ulicama dok nas sve ne pobiju

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gospodin Đorđe Višekruna, prognani novinar iz zemlje je zaprepastio javnost, tačnije onaj neobavašteni deo javnosti. Obavešteni dobro zna da je oko gospodina Aleksandra Vučića okupljen najveći šljam i talog koji je Srbija izrodila, tzv naprednjaci.

Naime, on je na svom Fejsbuk profilu objavio svu destruktivnost Srpske napredne stranke u par slika. Slike opisuju bahatu vožnju u skupim i luskuznim automobilima dok narod grca od gladi, bola i straha za sutrašnjicu i kako će preživeti u okupiranoj državi od strane SNS moćnika i zadužnog kartela.

NAPREDNJACI

Botovi ne bi bili problem da su samo botovi. Botovi postaju problem kada počinju da rade u ozbiljnim institucijama kao što je BIA, ili kao što je nekada bila dok se nije privatizovala.,,Vučić je za jednog šefa SNS botova izabrao Micana koji je frizer iz Loznice a drugog Simu Culica konobara Costa kafea je zaposlio u BIA, steta koju ove stetocine cine je i materijalna i nematerijalna. Imaju pored lažnih diploma očigledno i lažne vozačke dozvole”, napisao je gospodin Višekruna u svom saopštenju za javnost, uz postavljene slike sa mesta događaja koje preuzimamo sa njegovog profila.

- Advertisement -

  Epilog ovog događaja još uvek nije poznat. Ili jeste. Naprednjaci će nas gaziti automobilima dok nas sve ne poubijaju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti