NAPREDNJACI U JURIŠU: Gaziće nas po ulicama dok nas sve ne pobiju

Obavezno pročitajte

Gospodin Đorđe Višekruna, prognani novinar iz zemlje je zaprepastio javnost, tačnije onaj neobavašteni deo javnosti. Obavešteni dobro zna da je oko gospodina Aleksandra Vučića okupljen najveći šljam i talog koji je Srbija izrodila, tzv naprednjaci.

Naime, on je na svom Fejsbuk profilu objavio svu destruktivnost Srpske napredne stranke u par slika. Slike opisuju bahatu vožnju u skupim i luskuznim automobilima dok narod grca od gladi, bola i straha za sutrašnjicu i kako će preživeti u okupiranoj državi od strane SNS moćnika i zadužnog kartela.

NAPREDNJACI

Botovi ne bi bili problem da su samo botovi. Botovi postaju problem kada počinju da rade u ozbiljnim institucijama kao što je BIA, ili kao što je nekada bila dok se nije privatizovala.,,Vučić je za jednog šefa SNS botova izabrao Micana koji je frizer iz Loznice a drugog Simu Culica konobara Costa kafea je zaposlio u BIA, steta koju ove stetocine cine je i materijalna i nematerijalna. Imaju pored lažnih diploma očigledno i lažne vozačke dozvole”, napisao je gospodin Višekruna u svom saopštenju za javnost, uz postavljene slike sa mesta događaja koje preuzimamo sa njegovog profila.

  Epilog ovog događaja još uvek nije poznat. Ili jeste. Naprednjaci će nas gaziti automobilima dok nas sve ne poubijaju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu