24.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

NAPRAVILA INSTAGRAM I PUĆI USTA: Hrkalovićeva postala influenserka, a kad postane pevačica mnogi će da najebu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sećate li se bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, koja je nedeljama u režimskim tabloidima targetirana kao jedan od glavnih krivaca za prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića? Ne brinite, Dijana je dobro i uživa u kozmetičkim salonima, doduše u pomalo drugačijem izdanju nego što smo navikli.

Već smo zaboravili da postoji, ali društvene mreže podsetile su nas na Hrkalović, i kako se na snimcima može videti bivša državna sekretarka blista. Tako je nedavno posetila i salon kako bi uradila obrve, a dok se ona baš kari, ispred zgrade „stoji 15 ljudi kad god ona dođe“. Možemo samo pretpostaviti ko su oni, a možemo nagađati i šta je sve Dijana na sebi promenila.

Osim novih obrva, korisnici društvenih mreža primetili su da Hrkalović sada ima i drugačije usne, zube, nokte, sočiva u boji. Sve ovo prilično je upadljivo kada se baci pogled na njen izgled dok je bila u MUP-u i stajala rame uz rame sa bivšim ministrom policije Nebojšom Stefanovićem. Iako njen nekadašnji fizički izgled, u svetlu novog možemo da zaboravimo, za vreme provedeno na funkciji, Dijana je napravila poteze koje ćemo pamtiti zauvek.Diijana Hrkalović i Nebojša Stefanović FOTO: PrintscreenDiijana Hrkalović i Nebojša Stefanović FOTO: Printscreen

- Advertisement -

Još od opštinskih izbora u Lučanima, 2018. godine kada su otkriveni džipovi bez saobraćajnih oznaka koji su patrolirali Dragačevom i pretili građanima da moraju da glasaju za SNS, šuškalo se da Dijana obavlja prljave poslove za vlast.

Nebojša Stefanović rekao je tada da je Hrkalović u Lučanima bila po njegovom nalogu, sa ciljem da smiri napetu situaciju u tom mestu. Međutim, sledeće godine, 29. maja 2019. Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je saopštenje u kojem se navodi da “državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Dijana Hrkalović od sutra više neće obavlјati ovu funkciju u MUP-u, zbog drugih obaveza koje će preuzeti u narednom periodu.”

Gde je nakon odlaska sa funkcije nestala Dijana niko nije znao, sve do afere prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice i hapšenja Velje Nevolje i njegove grupe. Hrkalović je zatim saslušana povodom povezanosti sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja i odbila je poligraf.

- Advertisement -

Od ovog čuvenog poligrafa Hrkalović se u javnosti pojavljivala samo na naslovnicama prorežimskih tabloida – sve do snimka iz salona gde radi obrve. I koga zanima kakav će i da li epilog sve čuvene afere i navodne kriminalne aktivnosti bivše državne seretarke imati.

Bitno da je Dijana srećna i zadovoljna svojim izgledom i da nam to povremeno i pokaže na Instagramu. Postala je infulenserka, a kad postane pevačica mnogi će da najebu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: