Napadnuta profesorka na parkingu škole u Novom Sadu

Obavezno pročitajte

Profesorka Tehničke škole „Pavle Savić“ u Novom Sadu napadnuta je u četvrtak na parkingu škole u kojoj radi. Žena je zadobila povrede glave, a napadač je priveden, objavio je novosadski Dnevnik.

Prema nezvaničnim saznanjima, na profesorku je nasrnuo muškarac i oborio je na zemlju, kada je posle nastave od sporednog izlaza iz škole krenula ka kolima na parkingu. Dve koleginice su pritrčale da joj pomognu, ubrzo je došlo i obezbeđenje, a potom je pozvana i policija.

- Advertisement -

Nasilnik je priveden i u toku je istraga, objavio je novosadski Dnevnik.

Iz Hitne pomoći su kazali da su izašli na teren po pozivu policije oko 10.40 časova, a da je žena posle zbrinjavanja prebačena u Urgentni centar, na dalju dijagnostiku.

Zaposleni su kazali da deo kod nezavršenog objekta u blizini škole predstavlja ruglo te da je stecište narkomana, koji se tu u večernjim časovima okupljaju. Dodali su i da sporedni ulaz ne koriste učenici, već samo profesori i drugo osoblje škole.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu